E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKosova'da kumarhane ve şans oyunları işletmeleri kapatılıyor---

Kosova'da kumarhane ve şans oyunları işletmeleri kapatılıyor

Kosova'da kumarhane ve şans oyunları işletmeleri kapatılıyor
26 Mart 2019 - 22:29 borsagundem.com

Kosova'da muhalafet partilerinin isteği üzerine ülkede işletilen kumarhane ve şans oyunları işletmelerinin kapatılmasını gündeme getirdi

Kosova'da muhalafet partilerinin isteği üzerine olağanüstü toplantı gerçekleştiren Kosova Meclisi, ülkede işletilen kumarhane ve şans oyunları işletmelerinin kapatılmasını gündeme getirdi.

Toplantıda konuşan milletvekilleri, kumarhane ve şans oyunları işletmelerinin toplum yapısını olumsuz yönde etkilediği, sosyal ve ekonomik anlamda büyük zararlara yol açtığı gerekçesiyle, yapılacak olan yasal düzenleme ile bu ve buna benzer mekânların derhal kapatılması gerektiği yönünde görüş bildirdiler. Milletvekillerince sunulan kanun teklifi, oy birliği ile kabul edildi. Teklifin meclis kurulunda onaylanması bekleniyor.

Çok sayıda kaçak kumarhane ve şans oyunu işletmelerinin olduğu Kosova'da, son günlerde birçok cinayet işlenmiş ve konu Meclise taşınmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika27 Mart 2019 08:15

    Türkiye'de  kumar oynamak isteyenler  Kıbrıs, Bulgaristan ve Gürcistan 'a gidiyor , kumar oynayıp  ucuz içki içip  ve sonuçta  döviz bırakıyorlar.