E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoronayı atlatan Kraliçe Elizabeth'ten ilk görüntüler---

Koronayı atlatan Kraliçe Elizabeth'ten ilk görüntüler

Koronayı atlatan Kraliçe Elizabeth'ten ilk görüntüler
08 Mart 2022 - 13:32 borsagundem.com

İngiltere Kraliçesi Elizabeth koronayı yendikten sonra Windsor Kalesi’nde ilk kez yüz yüze bir toplantı yaptı. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'yu ağırlayan Kraliçe Elizabeth'in fotoğraflarında "Ukrayna" detayı dikkat çekti.

70 yıldır tahtta olan Kraliçe Elizabeth, Kanada Başbakanı Justin Trudeau ile görüştü. Dünya medyasında yayınlanan fotoğraflarda Kraliçe'nin çok da belli etmeden Ukrayna’ya destek mesajı verdiği fark edildi. Neşeli olduğu görülen ve mavi tonların ağırlıkta olduğu bir elbise tercih eden Kraliçe Elizabeth’in fotoğrafındaki detayı İngiliz medyası aktardı.

Sarı mavi çiçekler mesaj mı?

İngiltere’nin önemli gazetelerinden The Times, Kraliçe Elizabeth’in arkadaki masada duran çiçek buketi ile Ukrayna’ya destek mesajı verdiğini söyledi. Gazete, sarı ve mavi çiçeklerle Kraliçe’nin duruşunu belli ettiğini kaydetti.

Rusya-Ukrayna savaşı ile ilgili açıkça bir şey söylemeyen Kraliçe Elizabeth’in yüklü miktarda bağış yaptığı da öğrenildi.(Sözcü)

Koronaya yakalanan kraliçe sanal toplantıları da iptal etti

Sarayda Kovid-19 paniği... Kraliçe Elizabeth’in testi pozitif çıktı

Sağlık durumu merak edilen Kraliçe Elizabeth ortaya çıktı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)