E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona virüste yeni rakamlar endişe verici---

Korona virüste yeni rakamlar endişe verici

Korona virüste yeni rakamlar endişe verici
03 Ağustos 2020 - 19:43 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Koca, günlük korona virüs rakamlarını açıkladı. 1003 kişinin iyileştiği bugün yeni vaka sayısı 995 olarak bildirildi. Koca, "Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı" dedi

Bayramın dördüncü ve son gününde Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın Twitter hesabından açıkladığı korona virüs günlük verileri endişelerin sürmesine yol açtı. 

Yeni vaka sayısı 995 olarak açıklanırken 19 kişi 24 saat içinde hayatını kaybetti

Bakan Koca, Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Bayram kutlamalarında, tatil yerlerinde, salgın faktörü ne yazık ki yeterince dikkate alınmadı. Daha önce, bazı illerle sınırlı olan vaka artışlarının önümüzdeki günlerde ülke geneline yayılmasından ENDİŞE duyuyoruz. TEDBİRDE GÜÇ BİRLİĞİNE ihtiyacımız var."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bu dünyadan biri04 Ağustos 2020 09:50

    Dincisi seküleri aynı kafada. Dinciler Ayasofyada birbileriyle içiçeydi, sekülerler sahillerde dipdibeler. Bu millete ne olduğunu söyleyecek aydın insanlar lazım. Halk dalkavukları değil.

  • ALP04 Ağustos 2020 13:27

    Camii cemaati kadar dikkat edeydi millet yeterdi. 

  • yahşi03 Ağustos 2020 21:15

    sağlık bakanı küreselcilerin adamı. zaten herkes birilerinin adamı. menfaat dünyası.

  • Osman03 Ağustos 2020 20:37

    Bence paniğe gerek yok aşı bulundu Hindistan da en büyük aşı üretim şirketi yakında tüm dünyaya aşı satmaya başlayacak gibi rusya zten sağlıçılara ve öğretmenlere palnlar yapıyor.

  • Anlamıyor musunuz03 Ağustos 2020 20:25

    Lütfen artık birisi de çıkıp sahillere akın ederek ne maske ne de sosyal mesafe kuralını hiçe sayan kişileri uyarsın. Sırf denize gireceğim diye insanların sağlığıyla oynamaya hakkınız yok

  • Ww03 Ağustos 2020 20:24

    Kimse inanmiyor artik bosuna paylasmayin hergun ,fazla oldugunu herkez biliyor

  • Mustafa selanik03 Ağustos 2020 20:17

    Bir vatandaş olarak vergimi veriyorum bizi korumak devletin görevi,tatile ayvalığa gittim yemek yapan aşçılar bile maske takmıyordu, neden kolluk görevlileri denetim yapmıyor?