E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKorona virüs seyircisiz maçları başlattı---

Korona virüs seyircisiz maçları başlattı

Korona virüs seyircisiz maçları başlattı
10 Mart 2020 - 17:09 borsagundem.com

Çin’de ortaya çıkan korona virüs (Corona virüsü) salgını spor dünyasına sıçradı.

İtalya'da Covid-19 nedeniyle ülke tamamen karantina altına alındı. Fransa’da ise hükümet binden fazla kişinin katıldığı veya katılacağı etkinlikleri yasaklama kararı aldı.

korona virüsün daha fazla yayılmasını engellemek için alınan bu önlemler Avrupa futbol turnuvalarını da etkilemeye başladı. Ulusal liglerde bazı maçlar ertelenirken, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde bazı karşılaşmalar seyirciye kapalı oynanacak.

Türkiye'nin Slovenya ve Avusturya maçları seyircisiz oynanacak

Seyirsiz oynanacak maçlar hangileri?

Barcelona - Napoli

Nou Camp’ta oynanması beklenen Barcelona - Napoli rövanş karşılaşmasının seyircisiz oynanacağı duyuruldu. Katalonya'daki halk sağlığı yetkilileri, korona virüs riskine karşı önlem olarak bu kararı almak zorunda kaldıklarını belirtti.

İtalya'da oynanan ilk müsabaka 1-1'lik beraberlikle tamamlanmıştı.

PSG - Borussia Dortmund

Paris polisi ise Paris Saint-Germain (PSG) ve Borussia Dortmund'un karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi maçının Covid-19 nedeniyle seyirciye kapalı oynanacağını açıkladı.

Paris Emniyet Müdürlüğünün Twitter hesabından yapılan açıklamada, pazar günü Elysee Sarayı'nda Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un başkanlığında yapılan Savunma Konseyi Toplantısı'nda alınan kararlar çerçevesinde PSG-Borussia Dortmund karşılaşmasının, korona virüs nedeniyle seyircisiz oynanacağı belirtildi.

Dortmund kendi sahasında PSG'yi 2-1 mağlup etmişti.

Valencia - Atalanta

Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Valencia ile Atalanta maçı bu akşam Valencia'nın Mestella stasında seyircisiz oynanacak.

İspanya Sağlık Bakanı İlla, düzenlediği basın toplantısında önlem amaçlı maçta seyircilerin alınmayacağını söyledi. İki takım arasında ilk maçı Atalanta sahasında 4-1 kazanmış ve büyük bir avantaj sağlamıştı.

Inter - Getafe

Perşembe günü oynanacak Avrupa Ligi son 32 turu rövanş ayağı Inter - Getafe karşılaşmasının da korona virüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanacağı duyuruldu.

İtalya'da oynanması planlanan UEFA Gençlik Ligi müsabakalarının da İtalya Sağlık Bakanlığı'nın aldığı karar nedeniyle seyircisiz oynanacağı belirtildi.

Gelecek hafta oynanacak olan Juventus - Olympique Lyon maçı ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmediyse de karşılaşmanın seyircisiz oynanması gündemde. Lyon ilk maçtan 1-0 galip ayrılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)