E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona virüs Bilim Kurulu 3 bakanın katılımıyla toplanacak---

Korona virüs Bilim Kurulu 3 bakanın katılımıyla toplanacak

Korona virüs Bilim Kurulu 3 bakanın katılımıyla toplanacak
11 Mart 2020 - 09:39 borsagundem.com

Sağlık Bakanlığı Bilkent Yerleşkesi'ndeki toplantıya, Sağlık Bakanı Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy ile Ticaret Bakanı Pekcan katılacak

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun korona virüs için saat 13.30'da toplanacağı açıklandı.

Korona virüs Bilim Kurulu, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan'ın katılımıyla toplanacak.

Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 3 bakanın katılımıyla Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek toplantının ardından saat 16.30'da basın açıklaması yapılacak.

TÜRKİYE'DE İLK KORONA VİRÜS VAKASI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, gece 00.30'da yaptığı basın açıklamasında korona virüs şüphesi olan bir vatandaşın test sonucunun pozitif çıktığını bildirdi.

Koca, hastaya ilişkin "Tanı, yüksek ateş ve öksürük şikayetinin sebebinin araştırılması sonucu konulmuştur. Hastanın virüsü Avrupa teması üzerinden aldığı bilinmektedir. Dış dünyadan tamamen izole edilmiştir. Hasta bir erkektir ve genel durumu iyidir. Aile bireylerinin hepsi ve yakın çevresindeki tüm bireyler bu anlamda gözetim altındadır ve her biri şüpheli kabul edilmiştir" ifadelerini kullandı.

Covid-19 bulaşanlar için ilk 5 gün çok kritik

Sağlık Bakanlığı uyardı! Bunlara dikkat edin

Bakan Koca'dan korona virüs açıklaması! Türkiye'de ilk vaka

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)