E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona virüs aşısında ABD'den korkutan iddia---

Korona virüs aşısında ABD'den korkutan iddia

Korona virüs aşısında ABD'den korkutan iddia
29 Haziran 2020 - 08:35 borsagundem.com

ABD Başkanı Donald Trump'ın korona virüsle mücadele kapsamında oluşturduğu "Kovid-19'la mücadele timi"nde yer alan ve ABD'nin en güvendiği doktorlardan biri olan Dr. Anthony Fauci açıklamalarda bulundu.

Korona virüsü salgınından en çok etkilenen ülke olan ABD’nin önde gelen bilim insanlarından Dr. Anthony Fauci flaş açıklamalarda bulundu. ABD Başkanı Trump’ın Beyaz Saray’da kurduğu korona ile mücadele timinde de görev alan Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsü Direktörü olarak çalışan Dr. Fauci, Kovid-19 aşısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fauci, “Şu ana kadarki en başarılı aşı kızamık aşısıydı. Kızamık aşısının etkisi yüzde 97-98 oranındaydı. Eğer korona virüsü aşısında bu seviyeye gelirsek harika olur. Fakat ben bu seviyeye ulaşabileceğimizi sanmıyorum. Ben yüzde 70-75’lik bir etki oranına da razıyım” dedi.

Vakaların hızla arttığı ABD’de bu oranın yeterli olmayacağını dile getiren Fauci, “Bu oran ile sürü bağışıklığı sağlanamaz ve üstelik herkesin korona virüsü aşısına erişemeyeceğini de göz önünde bulundurursak, ABD’nin istenen seviyeye gelmesini beklememeliyiz” ifadesini kullandı.

Kaliforniya'da da kapatma başladı

Kolombiya'da salgın yüzünden bir günde en fazla ölüm

Afrika’da korona virüs vaka sayısı 385 bini aştı

Azar: Korona virüsle ilgili o dönem sona eriyor

Türkiye'de 15 kişi daha hayatını kaybetti, 1356 yeni tanı kondu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)