E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona virüs aşıları randevu ile yapılacak---

Korona virüs aşıları randevu ile yapılacak

Korona virüs aşıları randevu ile yapılacak
05 Ocak 2021 - 12:04 borsagundem.com

Sağlık Bakanlığı, 81 ilin Sağlık Müdürlüklerine gönderdiği yazıda, aşılama için Merkezi Hastane Randevu Sistemi'nin (MHRS) kullanılacağını belirtti.

Korona virüs (Kovid-19) aşılarının Türkiye'ye gelmesiyle birlikte artık aşılama sürecinin nasıl olacağı merak ediliyor. Konuyla ilgili Sağlık Bakanlığı, 81 ilin Sağlık Müdürlüklerine yazı gönderdi.

RANDEVU SİSTEMİ UYGULANACAK

Aşılar ASM ile kamu, özel ve üniversite hastanelerinde oluşturulacak Kovid-19 aşı uygulama birimlerince yapılacak. Aşı olacak vatandaşlar bu birimlere Merkezi Hastane Randevu Sistemi sistemi üzerinden alacakları randevu ile başvuracak.

ÖZEL HASTANELERDE DAHİL EDİLDİ

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 81 ilin Sağlık Müdürlüklerine gönderdiği yazı ile, bu güne kadar ASM ve bakanlığa bağlı kamu hastaneleri için hizmet veren MHRS'nin kapsamının genişletildiğini duyurdu. Buna göre Kovid-19 aşısı uygulama süreciyle birlikte ilk defa özel ve üniversite (Kamu/Vakıf) hastaneleri de MHRS sistemine dahil edilmiş olacak.

Hracatta tarihi rekor

 

Avrupa borsaları yükselişle açıldı

 

Banka hisseleri hedef fiyatları yükseltildi

 

Onyekuru: Ben Galatasaray'la anlaştım!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)