E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKorona olan Erdoğan, sadece bir liderin geçmiş olsun mesajına teşekkür etmedi---

Korona olan Erdoğan, sadece bir liderin geçmiş olsun mesajına teşekkür etmedi

Korona olan Erdoğan, sadece bir liderin geçmiş olsun mesajına teşekkür etmedi
07 Şubat 2022 - 19:18 borsagundem.com

Önceki gün korona virüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a ülkemizden ve dünyadan geçmiş olsun mesajı yağdı

Cumartesi günü eşi Emine Erdoğan'la birlikte korona virüse yakalandığını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çok sayıda isim geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hem ülkemizdeki siyasetçilerin hem de dünya liderlerinin paylaşımlarına Twitter hesabından yanıt veren Erdoğan'ın sadece Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş'a teşekkür etmemesi dikkat çekti.

Sağlık durumlarının iyi olduğunu ve evden çalışmalarına devam ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından tek tek geçmiş olsun mesajlarına teşekkür etti. Bunların arasında İsrail'den Kosova'ya, Katar'dan Ukrayna liderlerine kadar birçok isim yer aldı. Ülkemizde de muhalefet parti liderlerinden Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamolloğlu ve daha pek çok isim Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşine geçmiş olsun dileklerini iletti.

HÜSEYİN BAŞ'A TEŞEKKÜR ETMEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sosyal medyadan her lidere tek tek teşekkür ederken bir tek Bağımsız Türkiye Partisi Lideri Hüseyin Baş'a teşekkür etmemesi dikkat çekti. BTP Lideri Hüseyin Baş sosyal medya hesabından, "Korona virüs testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a ve eşi Emine Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, şifalar diliyorum." diyerek geçmiş olsun dileklerinde bulunmuştu.

Korona olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece bir liderin geçmiş olsun mesajına teşekkür etmedi

Baş'ın dün gece yaptığı paylaşımında ise "Ak parti logosundaki ampulun etrafında neden dikenler olduğunu artık daha iyi anlıyorum" ifadelerine yer vermesi dikkat çekti.

Korona olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sadece bir liderin geçmiş olsun mesajına teşekkür etmedi

SAĞLIK DURUMUNU PAYLAŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan en son Kahramanmaraş'taki bir etkinliğe telefonlar bağlanarak son durumunu aktardı. Erdoğan, "Malum bu vaka sebebiyle alışmadığımız bir sürecin içindeyiz. Çünkü ben istirahatlere pek alışık değilim, şimdi böyle bir durum oldu, yani bizi eve hapsettiler. Fakat bu hapis hayatından da kurtulacağız inşallah. Doktorlarımız, 'Fazla uzun sürmez. Çünkü bu Omikron uzun sürmüyor' diyorlar. Şu anda evde istirahatlıyım, çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli: Erdoğan'ın adaylığına engel yok

 

Putin'den Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı!

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuyla ilgili açıklama

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.