E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriKordsa Türkiye markasına değer katanlar arasında---

Kordsa Türkiye markasına değer katanlar arasında

Kordsa Türkiye markasına değer katanlar arasında
05 Haziran 2017 - 15:05 borsagundem.com

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen markalarının buluştuğu Marka Türkiye 2017’de Kordsa “Marka ve İhracat Desteği” kategorisinde ödül aldı

Sabancı Holding iştiraklerinden Kordsa, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin önde gelen markalarının kesişme noktası olan Marka Türkiye 2017 kapsamında düzenenlenen “Türkiye Markasına Değer Katanlar ve Turquality Ödülleri”nde “Marka ve İhracat Desteği” kategorisinde ödül aldı. Ödüller; markalaşma yolunda Türkiye'ye ilham verecek, değer katacak markaların yaptığı işler değerlendirilerek dağıtıldı.

Kordsa CEO’su Ali Çalışkan, ödülle ilgili olarak: “Türkiye’nin global markaları arasında olmaktan ve ülkemizi tüm dünyada temsil etmekten gurur duyuyoruz. Kordsa bugün Türkiye’den tüm dünyaya teknoloji ihraç ediyor. 44 yıllık lastik güçlendirme tecrübemize kompozit ve inşaat güçlendirme teknolojilerini de ekledik. Bu sayede Kordsa ‘Güçlendirici’ kimliği ile global pazarda güçlü konumunu devam ettiriyor. Geçtiğimiz ağustos ayında devreye aldığımız Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi ile Türkiye’den dünyaya artık sadece lastik güçlendirme teknolojileri değil, kompozit teknolojileri de ihraç eder hale geldik. Bu sayede dünyada daha fazla alanı güçlendirmeyi sürdürürken Türkiye’ye değer katmaya devam edeceğiz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 100,40
En Yüksek: 103,00
En Düşük: 99,60
Değişim -1,95 %
FK: 106,54
PD / DD: 1,52
İşlem Hacmi 111.935.772
Toplam Adet: 1.113.362
Ağırlıklı Ort.: 100,54
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)