E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKöpeği için business class'ı kapattı!---

Köpeği için business class'ı kapattı!

Köpeği için business class'ı kapattı!
21 Eylül 2021 - 13:37 borsagundem.com

Hindistan'da bir kadın, bindiği uçaktaki "business class" bölümündeki tüm koltukları kendi, bir çalışanı ve köpeği Bella için satın aldı.

Hint medyasında yer alan habere göre, Hindistan hava yolu şirketi Air India'ya ait uçak, 15 Eylül'de Mumbai kentinden Çennai kentine uçuş gerçekleştirdi.

Uçakta seyahat eden Hint kadın, "business class" bölümündeki 12 koltuğun tamamını Malta cinsi Bella ve hizmetinde çalışan biriyle rahatça seyahat edebilmek için satın aldı.

Air India'dan isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, "The Hindu" gazetesine yaptığı açıklamada, yolcuların uçuşlara sadece kedi ve köpek değil hamsterlarını da getirdiklerini söyledi.

Hindistan'da 25 yaşındaki bir kadın haziran ayında köpeğiyle uçmak için özel bir jet kiralamıştı. Bu uçuşun ortalama maliyeti ise 17 bin dolar olmuştu.

Hindistan, Afganistan çıkışlı 3 ton eroine el koydu

 

Goldman Sachs: Hindistan borsası dünyada ilk beşe girecek

 

Hindistan'da vaka sayısı 6 ayın en düşük seviyesinde

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bir yorum21 Eylül 2021 14:26

    Kendi ülkesi fakirlik  hastalıktan  kırılıyor!   Bunun derdi  köpek. Çünkü  batı kültürü ile aşağılık kompleksi içinde yetişmişler.. Allah belanızı verecek az kaldı.