E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKonya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı---

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun yakalandı
04 Ağustos 2021 - 19:08 borsagundem.com

Konya'da 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun'un yakalandığı bildirildi.

Konya'da husumetli olduğu Dedeoğlu ailesinden 7 kişiyi öldüren katil zanlısı Mehmet Altun, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandı. Altun, günlerden bu yana her yerde aranıyordu.

Konya'da geçtiğimiz cuma günü Meram ilçesi Hasanköy Mahallesi Özşahin Sokak'ta meydana gelen olayda Mehmet Altun, bahçede aile fertleriyle bir süre konuştuktan sonra poşetten çıkardığı tabancayla ateş etti. Saldırıda Yaşar Dedeoğulları, eşi İpek Dedeoğulları (62), çocukları Serap Dedeoğulları (36), Serpil Dedeoğulları (32), Sibel Dedeoğulları (30), Metin Dedeoğulları (45) ve Barış Dedeoğulları (35) yaşamını yitirdi.

EVİ ATEŞE VERMEK İSTEDİ

İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, yaptığı incelemede, Mehmet Altun'un yerde yatan yaralılara tekrar ateş açtığını ve saldırının ardından aracından aldığı bidonla evin birkaç noktasını ateşe vermek istediğini saptadı.

Konya'daki aile katliamıyla ilgili yeni gelişme: 10 kişi tutuklandı

Konya'daki katliamın nedeni ortaya çıktı

Bakan Gül'den Konya'daki katliama ilişkin açıklama

Aile katliamı! 7 kişi öldü, evleri ateşe verildi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Serkan04 Ağustos 2021 20:37

    Dışarıda adalet yok ama içerideki adalete güveniyorum

  • Okuyucu04 Ağustos 2021 20:30

    İdam olmalıdır

  • Canı04 Ağustos 2021 20:46

    İdam sadece bu suçlular için olacağını mı sanıyorsunuz yoksa sanmadığınız için mi söylüyorsunuz, doğru sistem ile idama ihtiyaç kalmaz bu suçluya hak ettiği ceza verilirse adalet işliyor demektir ama ne yazık ki adaletin terazisi çoktan kırıldı,

  • Arif gsli04 Ağustos 2021 19:37

    Tipine bak korkak bi aptala benziyo. Bir Türk olarak böle ahmaklardan utanıyorum. Pislik, karıncaya zarar vermememiz için bize bahş edilmiş bi dinmiz var.

  • Mehmet can 04 Ağustos 2021 19:26

    Karşı tarafın ailesinde bir tane adam varsa seninde kafana sıkarlar yoksa zaten yanuna kar kalır bu yaptığın içeride bakıyorlar nasılsa