E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKÖMÜRDER'den Amasra'daki maden kazasına ilişkin açıklama---

KÖMÜRDER'den Amasra'daki maden kazasına ilişkin açıklama

KÖMÜRDER'den Amasra'daki maden kazasına ilişkin açıklama
15 Ekim 2022 - 16:12 borsagundem.com

Türkiye Kömür Üreticileri Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada Bartın'da maden ocağındaki patlamadan dolayı hayatını kaybeden madencilerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi

Türkiye Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) Başkanı Hasan Hüseyin Erdoğan, Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessesesi'ne ait maden ocağındaki patlamadan sonra gösterilen olağanüstü seferberlik ve çabaya dernek olarak her türlü katkıyı sunmaya devam edeceklerini bildirdi.

Erdoğan, yazılı açıklamasında maden ocağında meydana gelen kazanın camiayı derinden üzdüğünü aktardı.

Kazada hayatını kaybeden madencilerin ailelerine baş sağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyen Erdoğan, şunları kaydetti:

"KÖMÜRDER olarak olayın ilk anından itibaren Amasra'ya giderek, arama kurtarma çalışmaları için gösterilen olağanüstü seferberlik ve çabaya biz de elimizden gelen tüm katkıyı sunduk. Kazanın ilk anından itibaren arama ve kurtarma dahil her türlü çalışma devletin bütün kurumları tarafından koordineli bir şekilde titizlikle yürütülmüştür. Çevre illerden tahlisiye ekipleri takviye amaçlı olay yerine gelmiş ve çalışmalara destek olmuştur. Biz de halen olay yerinde olup gerekli her türlü çalışmayı yakından takip etmekte ve ihtiyaç duyulan her türlü desteği sunmaktayız. Böyle bir kazanın bir daha yaşanmaması en büyük temennimiz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Can kaybı 41

Maden şehitleri göz yaşlarıyla uğurlandı

Tüm maçlarda Bartın şehitleri için saygı duruşu

Bahçeli'den Bartın paylaşımı

CHP heyeti Bartın'da: Bu son olsun

Yaralı madencilerin yakınları hastanede bekliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)