E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKomünist Başkan’ın kardeşi uyuşturucudan yakalandı---

Komünist Başkan’ın kardeşi uyuşturucudan yakalandı

Komünist Başkan’ın kardeşi uyuşturucudan yakalandı
17 Şubat 2021 - 12:49 borsagundem.com

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi Soner Maçoğlu, Aydın'ın Didim ilçesinde 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan gözaltına alındı.

Didim Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince, Didim Çamlık Mahallesinde bulunan evde uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi alınması üzerine operasyon düzenlendi. Operasyonda evde bulunan Soner Maçoğlu ile U.A. yakalandı. Evde yapılan aramada, 4,71 gram metamfetamin, 25,48 gram sentetik kannobinoid, 1 adet hassas terazi, uyuşturucu paketlemede kullanılan muhtelif malzemeler ele geçirildi.

Tunceli Belediye Başkanı Türkiye Komünist Partili (TKP) Fatih Mehmet Maçoğlu'nun kardeşi olduğu öğrenilen Soner Maçoğlu, 'uyuşturucu madde ticareti' suçundan gözaltına alındı. Hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan işlem yapılan U.A. ise, 'güveni kötüye kullanma' suçundan aranması nedeniyle gözaltına alındı. Operasyon kapsamında 0,66 gram metamfetamin maddesi ile yakalanan B.A. ve A.B. de gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Öte yandan Soner Maçoğlu'nun 2010-2019 yılları arasında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak' suçundan şüpheli olarak 6 kez gözaltına alındığı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Pala17 Şubat 2021 20:03

    Damadı ne yapıyormuş

  • Muhittin Asyalı17 Şubat 2021 16:15

    Bari burada dini karıştırmayın LAAAAAN.herkes kendi inancına baksın le küm dini küm veliyeddin .ayettir bu ayet meali senin dinin sana benim dinim bana dır nerden nereyi bağladı nız yazıklar olsun

  • Bir yorum17 Şubat 2021 15:58

    Dünya da propagandası yapılan bütün komünistler her biri tam bir  acımasızları ile ünlü tam anlamı ile şerefsizler mangası gibiydi;  Che Guevera  ''hasmımı kanını akıtıp öldürdükten sonra eşyalarına sahip olmaktan büyük haz duyuyorum.'' Stalin Lenin  toplam 100 milyona yakın insanın ölümüne sebep olmuştur ki Avrasya ülkeleri nüfusları bu yüzden çok azdır. Her biri Abdullah Öcalan dahil son derece gaddar ve sapık ruhlu ahlaksız kişilikleri ortada olmasına rağmen ilginç bir şekilde medya mütemadiyen bunları pohpohlayan açıklamalar yapıp gençler arasında popüler olmasını  sağlamıştır. 

  • Yorum17 Şubat 2021 14:58

    Adam ne yapsın kardeş kardeşin hayatını yaşamıyor diyojen in babasıda dolandırıcıydı diyojen ne yapsın babası sahte altın sattı diye

  • Bir yorum17 Şubat 2021 15:36

    Armut ağacının dibine düşer diye bir söz vardır.  Bu komunistin  Allah a iman  etme ve kafirliği terk etme zamanı gelmiştir.   

  • Şerafeddin uyar17 Şubat 2021 14:54

    Başkanın suçu ne kardeşi yapmış. Ona mal etmek ve ya ona hakaret kimsenin haddine değil herkes kendinden mesul

  • Fenasi Kerim17 Şubat 2021 13:01

    KOMİNİZM AFYONDUR İNSANLARI UYUŞTURUR. UYUŞTURUCUYU ÇOK ÇEKİNCE BÖYLE OLUYORLAR İŞTE. SONRA KOMINIZMİ OKUYUNCA YİNE UYUŞUYORLAR. ÇALIŞMADAN MİLLETİN MALINI BÖLÜŞME RÜYALARI. KISIR DÖNGÜ.

  • astor17 Şubat 2021 13:37

    düzen böyle biri çalışıyor ama çalıyor biri biri kominist digeri dinsiz. sen hangi sınıftansın.