E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKomisyonda HSYK görüşmeleri sürecek---

Komisyonda HSYK görüşmeleri sürecek

Komisyonda HSYK görüşmeleri sürecek
13 Ocak 2014 - 00:41 borsagundem.com

TBMM Adalet Komisyonu HSYK'ya ilişkin düzenlemeleri görüşmeyi sürdürecek. Bakanlar Kurulu toplanacak. Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Özel'i kabul edecek

Büyükelçiler Konferansı... - Türkiye'nin yurt dışındaki tüm büyükelçilerinin katılımıyla her yıl düzenlenen Büyükelçiler Konferansı'nın altıncısı başlıyor. - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler ile AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, katılımcılara hitap edecek. - Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki büyükelçiler, Anıtkabir'i ziyaret edecek. Davutoğlu, konferansın açılış konuşmasını yapacak. - Davutoğlu'nun, Dışişleri Bakanlığı ailesiyle bir araya geleceği akşam yemeğine İslam İşbirliği Teşkilatının önceki Genel Sekreteri Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu da katılacak.
(Ankara/16.00/18.00/09.00/10.00/20.30)

TBMM Başkanı Çiçek, Tunus Büyükelçisi Muhammed Salah Tekaya'yı kabul edecek. (TBMM/15.00)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'i kabul edecek. - Bakanlar Kuruluna başkanlık edecek Erdoğan, partisinin genel merkezindeki MYK toplantısına katılacak.
(Ankara/11.00/13.00/18.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, JW Marriott Ankara Otelde hukukçularla kahvaltıda bir araya gelecek. (Ankara/09.00) 

TBMM Adalet Komisyonu, HSYK'ya ilişkin düzenlemelerin de yer aldığı yargı paketi teklifini görüşmeye devam edecek.  (TBMM)

Türkiye İstatistik Kurumu 2013 Kasım ayı süt ve süt ürünleri üretimi ile kümes hayvancılığı üretim istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)