E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKomandolar oraya gönderildi---

Komandolar oraya gönderildi

Komandolar oraya gönderildi
07 Eylül 2015 - 13:39 borsagundem.com

Hakkari Şemdinli'de görüntü alındı ve askeri operasyon başlatıldı

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde özel eğitimli komando birlikleri operasyon başlattı.

Edinilen bilgiye göre, sabahın erken saatlerinde ilçenin Altınsu köyü bölgesinde başlatılan operasyona  Kayseri ve  Bolu’dan komando birliklerine bağlı özel eğitimli komandolar sevk edildi. Operasyondan dolayı Şemdinli-Yüksekova yolunun ulaşıma kapandığı ve Bermeşe bölgesinde sıcak temasın sağlandığı bildirildi. 

İncesu bölgesindeki köy sakinlerinin evlerini terk ettiği ve daha güvenilir olan bölgelere gittikleri belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • BU BÖYLE BİLİNE.07 Eylül 2015 17:14

    Şimdiye kadar aklınız neredeydi onlarca ölen ŞEHİT olan askerlerimizin günahı neydi neden o zavallı acemi insanları savaşa sokuyorsunuz sizler nebiçim insanlarsınız yazılar olsun sizlereki kendi içinizden birileri ölüpte gitmedi böyle yaptığınız sürece herzaman oy kaybedeceksiniz MHP de çıkmış TV yonlara vural akp hakkında yok şunları yaptılar ülkeyi böldüler sen onlara laf sokacağına esas sorumlu olan sizler değilmisiniz TBMM liği başkanlığını sizler AKP ye vermedinizmi daha neyin faturasını çıkartmaya çalışıyorsunuz yahu sizler bu milleti koyun gibi sanıyorsunuz ama KOYUN olan sizlersiniz merak etmeyin önümüzdeki seçimlerde o 80 tane vekilide arayacaksınız öyle 14, 17 yaşındaki çocuklarlan meydanlarda yürümeye benzemez bu işler.ya göründüğünüz gibi olacaksınız yada olduğunuz gibi görüneceksiniz sizler TBMM lisi seçiminde nerede olduğunuz belli ettiniz şimdi kalkmış angarya laflarlan bizleri etkilemeye çalışıyorsunuz artık oişler geçti kendinize başka paralı adamlar bulunda ona göre oy toplamaya çalışın .ben MERAL AKŞENER MHP tisinin başına başkan olmadıktan sonra o partiye hayatta oy vermem vede verdirtmem.

  • Hal07 Eylül 2015 16:55

    Köy sakinleri degil terorist. Kürtlerin yarısı hdp, pkk ya destek veriyor. Hepsini gebertmek lazım . Keşke ayrılsak da kürtlerle cephe savaşı yapsak gebertsek

  • BÜYÜK DEVLET07 Eylül 2015 16:45

    büyük devletler istikbaratı kuvvetli törerle mücdelede kararlı iran ırak nereyse yapar ikazını önlem alınmıyorsa kendi önlemini alır terörü başından kuyruğuna temizler...

  • akılsızlık başta ise, tabanda ki ezilir.07 Eylül 2015 15:06

    Türk çocuğunu Ahmet Kaya ya ağlayarak yetiştirir,kardeşlik nameleri ve ümmetçilik edebiyatı ile yetiştirirsen sonuç hüsran.Nerde dünyanın en güçlü ordusu.

  • necat07 Eylül 2015 14:54

    İrandaki kamplar vurulmadıkça cok fayda etmez. Eminimki teröristler çoktan irana ulaşmışlardır. Gerekirse iranla savaşı göze alacak ama mutlaja iran sınırındaki kamplar vurulmali.

  • tepki07 Eylül 2015 14:23

    tepkiniz çok şiddetli olsun ki hainliklerinin sonucunu görsünler.vatan hainlerinin yeri cehennemdir.

  • ASKER07 Eylül 2015 14:14

    İŞTE DİYARBAKIR HAPSENELERİNDE YAPILANLARIN BOŞUNA YAPILMADIĞININ DELİLİDİR BUNLAR. BUNLAR ERMENİ TOHUNU. DİYARBAKIN CEZAEVLERİNDE YAPILANLAR BUNLARA MÜKAFATTIR.

  • Yorumcu 07 Eylül 2015 14:03

    O yılanların başlarını öyle ezin ki bir daha yerlerinden kıpırdayamasın.

  • ad.07 Eylül 2015 13:59

    Temizleyin hainleri.