E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKöksal'dan yatırımcılara tavsiye---

Köksal'dan yatırımcılara tavsiye

Köksal'dan yatırımcılara tavsiye
05 Temmuz 2013 - 10:49 borsagundem.com

TSPAKB Başkanı Attila Köksal, piyasalarda yaşanan kısa dönemli dalgalanmaları değerlendirdi

TSPAKB Başkanı Attila Köksal, Sermaye Piyasasında Gündem’in Temmuz sayısında, finansal piyasalarda yaşanan kısa dönemli dalgalanmaları değerlendirerek, yatırımcılara önemli tavsiyelerde bulundu.
Attila Köksal, Sermaye Piyasasında Gündem’in Temmuz 2013 sayısında piyasalarda yakın dönemde yaşanan gelişmelere değinerek, kısa dönemli dalgalanmaların yatırımcılar için uzun vadeli fırsatlar yarattığını vurguladı.
TSPAKB Başkanı, Türkiye’nin hızlı büyümesine dikkat çekerek kısa dönemli dalgalanmaların yatırımcılar için herhangi bir engel teşkil etmediğini belirtti. Yatırım yapmanın uzun vadeli bir süreç olduğunu hatırlatarak, çeşitli ipuçları verdi. Köksal, düzenli tasarrufun yatırımın ilk adımı olduğunu ve yatırımcıların birikimlerini değerlendirirken “profesyonel bir fon yöneticisi” gibi davranmaya çalışmamaları gerektiğini ifade etti. Köksal, yatırımlarını basit ve düşük maliyetli araçlara yatıranlar ile söylentilere kulak asmayarak uzun vadeli yatırım yapanların başarı elde edeceğine de değindi.
Sermaye Piyasasında Gündem’de Köksal’ın mesajlarının dışında aracı kurumların 2013 yılının ilk çeyreğine ait faaliyetleri ve finansal yapıları inceleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)