E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKoeman'ın menajerinden Laporta'ya ikyüzlülük suçlaması---

Koeman'ın menajerinden Laporta'ya ikyüzlülük suçlaması

Koeman'ın menajerinden Laporta'ya ikyüzlülük suçlaması
18 Eylül 2021 - 18:45 borsagundem.com

Hollandalı teknik adam Ronald Koeman'ın menajeri Rob Jansen, Barcelona Başkanı Joan Laporta'yı ‘ikiyüzlülükle’ suçladı.

Hollanda'da "Força Koeman" adı altında yayınlanan bir belgeselde, Hollandalı teknik adam ve menajeri Rob Jansen, Haziran ayında ‘Camp Nou’ koridorlarında neler yaşandığını açıkladı.

Jansen, Barselona’nın geçen sezon ligi üçüncü bitirmesinden sonra Koeman'ın bu yaz takımda kalıp kalamayacağı ile ilgili karar verilmediğini belirterek, Laporta'nın kendisine ve hocaya bir teknik direktör bulmak için zamana ihtiyacı olduğunu ve bulamazsa Ronald’ın takımın başında kalacağını söylediğini açıkladı.

Buna karşılık Koeman belgeselde, "Her zaman iyi bir ilişkimiz oldu. Başkan geldi ve hala şüpheleri olduğunu, daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu, teknik direktör için diğer seçeneklere bakacağını ve bu yüzden herhangi bir açıklama yapamayacağını söyledi” ifadelerini kullandı.

Hollandalı çalıştırıcı Ronald Koeman'ın menajeri Rob Jansen, "Laporta, teknik direktör pozisyonu için yeni bir aday bulmak üzere iki veya üç haftaya ihtiyacı olduğunu ve bunda başarılı olmazsa Ronald'ın görevine devam edeceğini söyledi. Hiçbir şeye dayanmayan çılgınca bir karardı (bir alternatif aramak). Sadece duygulara dayalı, çılgınca... Ondan sonra Laporta ile konuşmadım. Neyse ki etrafındaki insanlar Koeman'ın takımda kalmasına katkıda bulunabildi" dedi.

Jansen, Laporta'ya yönelik eleştiri dozunu artırarak, "Başkan basın toplantısında ise birlikte çalışmaya devam edeceklerini, Koeman ile arkadaş olduklarını söyledi. Bu, sporun en üst seviyelerindeki ikiyüzlülüktür" dedi.

Galatasaray'da kadın futbol takımı tanıtıldı

Messi'nin PSG'den alacağı milyon euroluk maaş ortaya çıktı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)