E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoca'dan ramazana veda paylaşımı---

Koca'dan ramazana veda paylaşımı

Koca'dan ramazana veda paylaşımı
23 Mayıs 2020 - 07:36 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Koca, son sahur ve iftarın mübarek olması dileğinde bulunarak, "Bu yıl ailelerimizle birlikteydik. Gönüller bir olsa da dostlardan maalesef yoksunduk. Yakında hayatı daha fazla paylaşacağız" ifadelerini kullandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından, yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınının gölgesinde geçen ramazan ayının sona ermesine ilişkin paylaşımda bulundu.

Bakan Koca, şunları kaydetti:

"Gelecek yıl tekrar kavuşmak üzere, on bir ayın sultanı ramazanı uğurluyoruz. Son sahurunuz, son iftarınız mübarek olsun. Bu yıl ailelerimizle birlikteydik. Gönüller bir olsa da dostlardan maalesef yoksunduk. Yakında hayatı daha fazla paylaşacağız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Süleyman23 Mayıs 2020 19:36

    Sayın Bakan tarihe çalışkanlığınla edebinle insalığınla aklınla vatanseverliğinle kardeşliğinle imzanı attın Sana tüm kalbimizle çok teşşekkür ederiz Nice bayramlara eresin sağlıcakla

  • Fethi bey23 Mayıs 2020 19:01

    Allah razı olsun Sayın bakanım

  • Dr23 Mayıs 2020 13:33

    Vakalar azaldı dedikçe halk bitti algıladı bizim gördüğümüz (Polatlıda Doktorum) maalesef tamamen eski düzene döndü toplu yaşayış... uyardığımızda önemseyen yok maske kullanan yok denecek kadar,mesafe zaten yok (büyük ihtimalle 2. Dalga gelir ve daha şiddetli Allah korusun)

  • Türkoğlutürk 23 Mayıs 2020 10:07

    Çok çalıştınız, kolay değil işiniz. Sizi seviyorum. Zaten sizin dışınıdada makamını hakemden yok.