E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoca'dan, CHP'nin aşı iddiasına yanıt: Ahlaki bulmuyorum---

Koca'dan, CHP'nin aşı iddiasına yanıt: Ahlaki bulmuyorum

Koca'dan, CHP'nin aşı iddiasına yanıt: Ahlaki bulmuyorum
24 Şubat 2021 - 20:18 borsagundem.com

'Nöbetçi Bakan' uygulaması kapsamında TBMM'de bulunan Bakan Koca'ya, Kılıçdaroğlu'nun 'ücretsiz getirilen 1 milyon doz aşının 12 milyon dolara fatura edildiği' yönündeki açıklamaları soruldu. Koca, "Bu yaklaşımı ahlaki bulmuyorum" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ücretsiz getirilen 1 milyon doz aşının 12 milyon dolara fatura edildiği iddiasına yönelik, "Maalesef bu dönemde vatandaşımızın zihnini bulandırmak isteyen ve siyasi arenaya çekmek isteyenler oluyor. Vatandaşımıza bu anlamda verilmeyecek hiçbir hesabımız yok. Ben bu yaklaşımı ve davranışı, bu birlik ve beraberliği bozma noktasındaki yaklaşımı ahlaki bulmuyorum" dedi.

BAKAN KOCA'YA, KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI SORULDU

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'Nöbetçi Bakan' uygulaması kapsamında bulunduğu TBMM'de gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Koca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 1 milyon doz aşının ücretsiz geldiği ancak Devlet Malzeme Ofisi tarafından 12 milyon dolar olarak fatura edildiği iddiasının sorulması üzerine, "Özellikle pandemi sürecinde merkezde durarak 83 milyon vatandaşımıza eşit bir şekilde hizmet etme gayreti içinde oldum. Maalesef bu dönemde vatandaşımızın zihnini bulandırmak isteyen ve siyasi arenaya çekmek isteyenler oluyor.

"YARIN, BASIN TOPLANTISINDA DETAYLI OLARAK AÇIKLAYACAĞIM"

Vatandaşımıza bu anlamda verilmeyecek hiçbir hesabımız yok. Ben bu yaklaşımı, davranışı, bu birlik ve beraberliği bozma noktasındaki yaklaşımı ahlaki bulmuyorum. Verilmeyecek hiçbir hesabımız da yok. Özellikle 83 milyon vatandaşımızla birlikte olarak mücadeleyi devam ettirmekten yanayım. Ve başarıda 83 milyon vatandaşımızın olacak. Bununla ilgili detaylı bilgiyi de vatandaşımızın zihnini bulandırmak isteyenlere cevaben yarın basın toplantısında detaylı açıklamada bulunacağım" ifadelerini kullandı.

'HER ZAMAN HER YERE GELİRİM'

Koca, CHP'li milletvekillerinin kendisine Genel Kurul'u pandemi sürecine ilişkin bilgilendirmesi talebinin hatırlatılması üzerine, "İstenirse her zaman her yere gelirim" dedi.

Bakan Koca'dan aşı sevkiyatı açıklaması

 

Sağlık Bakanı Koca, özür diledi

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :