E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoca, zorunlu PCR testlerinin ücretsiz yapılacağını açıkladı---

Koca, zorunlu PCR testlerinin ücretsiz yapılacağını açıkladı

Koca, zorunlu PCR testlerinin ücretsiz yapılacağını açıkladı
19 Ağustos 2021 - 20:38 borsagundem.com

Koca: "Okullar ve üniversiteler için gereken PCR testleri Devlet Hastanelerinde ücretsiz yapılabilecek" açıklamasında bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın haftada iki kez PCR testi zorunluluğu getirilmesini açıklamasının ardından, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Okullar ve üniversiteler için gereken PCR testleri devlet hastanelerinde ücretsiz yapılabilecek" dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası sinema ve konser gibi toplu faaliyetlerde zorunlu PCR testi uygulamasının getirileceği açıklamasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, zorunlu PCR testlerinin devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yapılacağını açıkladı.

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okullarda 6 Eylül'de yüz yüze eğitime başlanması ile birlikte, henüz aşı olmamış öğretmen ve personellerin haftada iki kere test yaptırmasını isteyeceğiz" dedi.

TOPLU FAALİYETLERDE ZORUNLU PCR TESTİ UYGULAMASI

Ayrıca aşı olmayan üniversite öğrencilerinden de haftada 2 kez PCR testi istenirken; uçak ve şehirler arası yolculuk, konser, sinema gibi faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarının devreye alınacağı belirtildi.

"PCR TESTLERİ DEVLET HASTANELERİNDE ÜCRETSİZ YAPILACAK"

Erdoğan'ın bu açıklaması sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise zorunlu PCR testlerinin devlet hastanelerinde ücretsiz olarak yapılacağını açıkladı.

Aşı yaptırmayan öğretmen ve personele, haftada 2 kez PCR testi zorunluluğu

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • acacu20 Ağustos 2021 01:07

    Ücretsiz mi? Delirdiniz herhalde, batarsınız, batarız. Rtalb yatırımcılarının  mutluluk gözyaşlarını görür gibiyim

  • Emmi19 Ağustos 2021 22:10

    Yollamam okula zaten eğitim sıfır bi haly öğretildiğide yok. Otursun evde bi sene çocuk

  • Tekno papaz19 Ağustos 2021 21:33

    Aşı olmazsan böyle süründürürüz taktiği. Haftada iki kere test ne demek. Bence zorbalık 

  • Mucize Reis : )19 Ağustos 2021 21:09

    en mantıklı karar. 1 - Aşı toplumu korumaz, aşı kişiyi korur. 2 -Aşı olan biri ölüm riski en aza düşer, covit vrüs etkin olamaz, antikorlarca hamleleri kişiyi canını korur. 3 - Aşı olan kişi virüs kapabilir, aynı aşı olmayan kişi gibi. 4- aşı olan kişi covid olduğunda, etrafındakikere vçrüs bulaştırabilir, aynı aşı olan /aşı olmayan kişiler gibi virüs yayaıcı olur. 5- aşı olsanda olmasanda hastalıgı kakıp, etrafındakilere sınırsızca yayarsın. 6 -o bakımdan MASKE TEMİZLİK MESAFE en hastalığın sana GELMESİNİ ENGELLER ,aşı olsanda/ aşı olmasanda ilk koruma TEMİZLİKTİR. sonuç, aşı olan olmayan her devlet memuruna aşı yapılmalı.  KONGRELER, STATLAR, KONSERLER, SİNEMA, PARK BAHÇE VB HER ALANDA ÖNLEMLER UYGULANMALI. aşı ol / olma PCR test tabiki yapılmalı. Her hafta hemde.  1 gun negatifsın, ama 4 gun pozitif oldun taa 14 gün test oldun Aaaa pozitif çıktı : )) zaten 10 gun hasralık yaydın. : ))

  • Müfit Mks22 Ağustos 2021 22:04

    Kafan güzelken mi yazdın bunları

  • SAIT20 Ağustos 2021 10:16

    eee ne yapacaz sen onu söyle mucize reis

  • Sait19 Ağustos 2021 20:53

    Hastaligin gobeginde calisan doktor ve hemsirelere takip amaciyla hic test yapilmadu.bu asidan kacanlara toplumun cebimizden beles asi niye..bunlarin ki can asi yaptiranlarin ki patlican.test ucretlerinibkendileri karsilasin