E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoca, saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarını ziyaret etti---

Koca, saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Koca, saldırıya uğrayan sağlık çalışanlarını ziyaret etti
22 Eylül 2020 - 23:20 borsagundem.com

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hasta yakınlarının saldırı girişiminde bulunduğu sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, önceki akşam yakınlarını kaybeden hasta yakınlarının sağlık çalışanlarına saldırı girişiminde bulunduğu Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi.

Bakan Koca, burada yaşanan olayla ilgili hastane yetkililerinden bilgi alarak, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Koca, saldırı girişimi sırasında barikat kuran sağlık çalışanlarıyla da bir araya gelerek, sohbet etti.

'Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız'

Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Keçiören EAH Acil Servisindeki arkadaşlarımı ziyaret ettim. Emniyet güçlerimizce incelenen kamera kayıtları, arkadaşlarımızın beyanı olayın ciddiyetini ortaya koymuştur. Cumhuriyet Başsavcılığımız süreci başlatmıştır. Sağlık camiası olarak üzgün ve konunun takibinde kararlıyız."

Ne olmuştu?

Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen yaralılardan birinin hayatını kaybettiği haberi üzerine hasta yakınları hastane acilindeki sağlık personeline saldırmıştı.

Hastaneden aktarılan görüntülerde sağlık çalışanlarının kendilerini bir bölüme kapatarak kapıyı tutmaya çalıştığı görülmüştü. O anlarda kapının zorlandığı, dışarıdan bağırışların geldiği görüntülere yansımıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)23 Eylül 2020 10:47

    O muhidin kaymakamı mı, valisimi her kimse mülki idare amiri, acilen o saldıran gruplara karşı adli işlemi başlatmalı. İlk aklıma gelen "devle tkurumu basıp, bazı yabancı cisimlerle hastaneye giren, insanları darp etmeye çalışanlar" normal vatandaş ile , yada bazı işyerleri, işletmeler ile yaşaıdkları sorunlar karşısında neler yapmaz ? Devlet düzeni bilmez bu grupların, acilen adli işlemlerle, çetecilik faliyetleri ile gerekli uyarıyı almalı, herhangi bir olay vukaat karşısındada uygulanmayan zorunlu hapis cezasının verilmesi gerekli. Ama öncelik, oradaki olay başlarını alıp, HASTANEDE, OKULLARDA, CAMİLERDE, 10 gün zorunlu covid ile MÜCADELE ETMESİ İÇİN KAMU HİZMTİ VERİLMELİ. Orada çalışanpersonelın psikolojık covid korkusu barken, nasıl korku yarattıkları bilinmeli. Zorunlu KARAKOL bahçe temizliğide olur. Ders olsun. Kamera kaydı ile beklgelenmeli hizmetleri sabit güvenlik kamera açılı yerlerd eçalışsınlar. Mahkeme HAKİM YAPILANI onaylamalı.Delil olarak izlemeli.

  • Türkoğlutürk 23 Eylül 2020 08:24

    Sonuç ne. Saldırganlar yakalanıp hakettikleri cezayı aldımıı. Almadıysa içişleri ve adalet bakanları ne yapmayı düşünüyor.