E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKoç'a baskı: Erol'u gönder Favre'yi al---

Koç'a baskı: Erol'u gönder Favre'yi al

Koç'a baskı: Erol'u gönder Favre'yi al
21 Aralık 2020 - 09:50 borsagundem.com

Fenerbahçe'de son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından Erol Bulut'un koltuğu tartışmalara neden oldu. Sarı-Lacivertli yöneticilerin neredeyse tamamı Erol Bulut ile yolları ayırıp şu an boşta olan Lucien Favre'nin göreve getirilmesini istedi.

Fenerbahçe'de son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve umut vermeyen oyun sonrası teknik direktör Erol Bulut'un koltuğu tehlikeye girdi. Sarı-Lacivertli yönetimin neredeyse tamamı Erol Bulut ile yolları ayırıp şu an boşta olan Lucien Favre'nin göreve getirilmesini talep ediyor.

ALİ KOÇ’A BASKI

Yöneticilerin, başkan Ali Koç'un şimdilik arkasında durduğu Bulut'un gönderilmesini istediği yerine ise Lucien Favre'nin takımın başına geçmesini teklif ettiği öğrenildi.

ELDEN KAÇABİLİR

Yönetimin Borussia Dortmund'dan ayrılan Favre için Koç'a baskı yaptığı ve "Favre boştayken takımın başına getirelim. Bulut'u göndermekte gecikirsek elden kaçabilir" dediği belirlendi.

KADER MAÇI BAŞAKŞEHİR

Erol Bulut'un gönderilmesini neredeyse yönetimin tamamı talep ederken, Ali Koç ise Erol Bulut'u ani bir kararla göndermek istemiyor. Koç, hafta içi oynanacak Başakşehir maçını bekliyor. Çarşamba günü oynanacak olan Başakşehir maçının Bulut'un kader maçı olacağı konuşuluyor. Olası bir puan kaybında başkan Ali Koç'un da Bulut'un arkasında durmayacağı konuşuluyor.

İŞTE FAVRE’NİN KARİYERİ

Lucien Favre, 2 İsviçre Lig şampiyonluğu, 2 İsviçre Kupası ve 1 Almanya Süper Kupası kazandı.

Son olarak Borussia Dortmund'da çalışan 61 yaşındaki teknik adam, daha önce Hertha Berlin, Nise, Zürich, ve Mönchengladbach gibi takımları çalıştırmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sss21 Aralık 2020 10:56

    Aykut gelsin bari

  • EKRİST21 Aralık 2020 11:47

    o kadar iyi olsa gecen sene az kalsın konyaspor küme düşecek iken istifa etmiş idi.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU21 Aralık 2020 10:55

    Bence YILMAZ VURAL getirilmelidir.Adam da gurur var.eğer FB şampiyon yapamaz ise kesinlikle grur meselesi yapar kalpten ölür.Ayrıca emre ve volkan bulunduğu hiç bir takım iflah olmamıştır.bunların takım üzerinden elleri çekilmelidir.tüm transferleri bunlar yaptı fatura erol hocaya kesiliyor.

  • pardus21 Aralık 2020 10:32

    favre Ali Koç'tan sadece 4 yaş büyük. bence iyi anlaşırlar, kafa dengi ikisi de

  • Okan21 Aralık 2020 10:19

    Asıl sorun takım ın standart üstü futbolculardan kurulu olmaması. Doğru trasfer ve İyi futbolcu alsalar her hoca takımı iyi yere getirir. Fenerbahçe deki yabacılar kadarı, hatta daha iyileri ligteki her takımda var zaten. Hem daha teknik olanı, daha genci, fizik gücü daha iyi olan, daha mücadeleci olanı her takımda var

  • Pala21 Aralık 2020 10:14

    Favre nin hiç başarısı yok

  • ZEYREK ZEMHERİ21 Aralık 2020 10:56

    Zaten onun için getiriyorlar.başarı kazansın diye.sanki FB başarısı varmı bitik ve yitik bir takım.

  • Serdar21 Aralık 2020 10:13

    Fenerde yıkduz yok, standart ve standar civarı futbolcular ve de son demlerine gelmiş kubiledi gelmiş enerjisi ve futbol arzusu düşmüş futbolcular, tek amaçları son yıllarında fazla yorulmadan canını acıtmadan menajerleri ile iyi para yapmak. İyi takım olma iyi trasferlerle başlar. Umarım gecmilten sers alıp bundan sonra 25 yaş üstü futbolcu trasfer etmezler artık.

  • Serdar 21 Aralık 2020 10:49

    Anlama sorunun var. Biz trasfer stratejisi anlattık. 25 yaş üstü trasfer edilmemeli, yani genç olmayanlara bonservis paraları imza paraları verilmemeli ve yeni olarak alınmanalı,, ama eldeki futbolcu her yaşta olabilir veya 25 yaş altında takıma gelmiş istediği yaşa kadar oynayabilir.

  • malak21 Aralık 2020 10:34

    günümüz futbolunda futbolcular 18'de profosyonel olup, 35'ine kadar oynuyor. 25 yaş altı takım başarılı olmaz