E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKoç: Siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz---

Koç: Siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz

Koç: Siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz
02 Haziran 2018 - 17:31 borsagundem.com

Fenerbahçe Başkan Adayı Koç, yaptığı konuşmada, "Sayın başkanım, 'Hiç kimse Fenerbahçe'den büyük değil' dediniz. Ama siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz'' dedi

Fenerbahçe Kulübü Başkan Adayı Ali Koç, Fenerbahçe'nin seçimli kongresinde konuşuyor.

Koç'un konuşmasından satır başları: 

"Mali konularda sürdürülemez bir durumda olduğumuzu söyledik. Futbol anlayışımızı baştan aşağı değiştirmemiz gerektiğini, en büyük transferimizin felsefe değişikliği olacağını söyledik. Nasıl bir futbolcu fabrikası olabileceğimizi anlatmaya çalıştık."

"Bugüne kadar hep bir araya gelerek televizyonda konuşmak istedim ama siz yanaşmadınız. Doğruları kimin söylediğini kongre üyelerinin takdir ve vicdanlarına bırakıyorum."

"Sayın başkanım, 'Hiç kimse Fenerbahçe'den büyük değil' dediniz. Ama siz de Fenerbahçe'den büyük değilsiniz. Siz bunu unuttunuz. Kendinizi koskoca Fenerbahçe'nin önüne geçirdiniz."

"Bugüne kadar 49 ayrı etkinliğe katıldık. Buralarda dilimiz döndüğünce, özlediğimiz Fenerbahçe'yi anlatmaya çalıştık."

"Bugüne kadar hep bir araya gelerek televizyonda konuşmak istedim ama siz yanaşmadınız. Doğruları kimin söylediğini kongre üyelerinin takdir ve vicdanlarına bırakıyorum."

"İnsan faktöründe yaptığınız sayısız hatayı gördükçe, hatırlayınca, belki o zaman harcanan 100 milyonlarca euro, sayısız kalıcı yatırıma rağmen, neden kupa sayısında rakiplerimizin gerisinde kaldığımızı daha iyi anlayacağınızı sanıyorum."

"Hiçbir rakibimize ikinci sınıf muamele yapmamalıyız. Küfüre karşıyız demek yetmez, arkasında durmalısınız. Nefret söylemiyle global alanda ilerleyemiyoruz. Sponsorlar kaçıyor."

"Kötülük yarışları bugüne kadar biz hiçbir şey kazandırmadı. Hiçbir yöneticimizin de seyircimize küfür etme hakkı yoktur."

"Başkan olursam; şeffaf, öz eleştiri yapan bir anlayış benimseyeceğiz. O yüzden en büyük transferimiz, mantalite diyoruz."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baturayersin02 Haziran 2018 20:06

    aziz başkan bizi bırakma galatasarayın daha çok alacağı kupalar takacagı yıldızlar var :) :) :)

  • dolares02 Haziran 2018 19:50

    Fenerbahçe'deki seçim Türkiye'nin özeti

  • azizsilin02 Haziran 2018 19:32

    yürübe başkanım Allahım yar ve yardımcın olsun. Allah iyi insanların yanındadır.

  • recai02 Haziran 2018 18:45

    tipik bir İnce-Erdoğan mücadelesi. Tabiki en kötüsü Aziz kazanacak

  • FB 02 Haziran 2018 17:37

    Aziz yıldırım yüzlerce yabancı futbolcu aldı Bir kaç tanesi dılında hepsi fiyasko Hep jübilesi gelmiş futbolcular aldı Vede hepsinin bonservisini bütğn para verdi Hepsine yakını beleşe gitti Muhteşem yönetim