E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporKoç, siyasetle ilgili iddiaları yalanladı---

Koç, siyasetle ilgili iddiaları yalanladı

Koç, siyasetle ilgili iddiaları yalanladı
18 Kasım 2022 - 11:55 borsagundem.com

Koç Holding, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ve CEO Levent Çakıroğlu siyasi liderler ile bir araya geldikleri iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Koç Holding tarafından, bazı sosyal medya kanalları üzerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ve Koç Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Çakıroğlu'nun siyasi liderler ile bir araya geldiği iddialarına ilişkin, böyle bir görüşmenin gerçekleşmediği, iddiaların tümüyle gerçek dışı olduğu bildirildi.

Holdingden yapılan açıklamada, bazı sosyal medya kanalları üzerinden Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Koç ve Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu'nun önceki gün Koç Holding tesislerinde siyasi liderler ile bir araya geldiği yönünde bilinçli ve sistematik bir şekilde asılsız haberler paylaşılarak algı yönetimi yapılmaya çalışıldığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Böyle bir görüşme gerçekleşmemiş olup iddialar tümüyle gerçek dışıdır. Ayrıca Sayın Ali Y. Koç söz konusu tarihte planlı bir seyahat nedeniyle yurt dışındadır. Altını çizerek ifade etmek isteriz ki manipülatif ve hayal ürünü ithamlarda bulunan bazı sosyal medya hesapları her fırsatta Topluluğumuzu çeşitli siyasi senaryoların parçasıymış gibi göstermeyi amaçlamaktadır.

Yalan haberler üzerinden Topluluğumuzun hedef gösterilmesine asla izin vermeyeceğimizin bilinmesini isteriz. Koç Topluluğu kurulduğu günden bu yana her koşulda ülkemizin ekonomik ve toplumsal gelişimi için var gücüyle çalışmaktadır. Her fırsatta vurguladığımız gibi Topluluğumuz siyasetin bir parçası değildir. Bu doğrultuda söz konusu yalan haberleri yayanlar hakkında her türlü hukuki ve cezai işlem ivedilikle başlatılmıştır.

Ali Koç suçluyu buldu

 

Koç Holding'den yılın ilk 9 ayında 42 milyar TL net kar

 

Ali Koç'tan taraftara uyarı: Uyanın artık

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego12 Şubat 2023 09:48

    Çok komik la bu futbol takımı yönetemiyor. Bundan bir cacık olmaz. Ailesi şirketi batırmasın diye fenere musallat etmişler bunu

  • Vatandas18 Kasım 2022 19:01

    Zaten tüm plan fenerbahce üzerineydi..gecen yıl fener sampiyon olsaydı bu sene başkanlıktan istifa edip zilletin adayı olacaktı. Şuan adaylar acıklanmıştı.halaaa onun icin adam bulamadı bu yularları dısarıda olanlar.