E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKoç Holding’den 20 milyon TL’lik katkı---

Koç Holding’den 20 milyon TL’lik katkı

Koç Holding’den 20 milyon TL’lik katkı
03 Nisan 2020 - 09:55 borsagundem.com

Koç Holding, Milli Dayanışma Kampanyası’na Yapı Kredi, Tüpraş, Opet ve Aygaz’ın desteğiyle toplam 20 milyon TL ile katkı sağladıklarını açıkladı.

BORSAGUNDEM -ANKARA 

Koç Holding’den yapılan açıklamada, “Koç Topluluğu olarak 100 yıla yaklaşan tarihimiz boyunca 'ülkem varsa ben de varım' diyerek çalıştık. Korona virüs salgınının ülkemizde yayılmaya başladığı ilk günden itibaren de topluluk şirketlerimiz ile toplum yararını gözeten pek çok çalışmayı hayata geçirdik. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılmış olan Milli Dayanışma Kampanyasına da Yapı Kredi, TÜPRAŞ, Opet ve Aygaz’ın desteğiyle toplam 20 milyon TL katkı sağlıyoruz” denildi.

Açıklamada ayrıca, el birliği ve dayanışma içerisinde bu zorluğun da üstesinden gelineceği ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cezmi04 Nisan 2020 06:56

    Amerakalı bir prof sırf yapılan hizmetleri beyendi diye koç üniversitesinden atıldı bu davranış koçzadelerin hayat tarzını ifade ediyor lakin yaptığı yardım para kazandığı ülkesine olmuş kafa aynı kafa

  • bu dünyadan biri03 Nisan 2020 17:20

    düne kadar küfrettikleri koç holding sahiplerine şimdi güzelleme yapmışlar. karar verin koçlar iyi mi kötü mü? 

  • Cezmi03 Nisan 2020 13:24

    Türkiyemin zengini kötü gün dostu olduğunu gösteriyor hadi bakalım diğerlerindede görüyoruz teşekkürler

  • : )03 Nisan 2020 13:00

    Ne vasa, temeli Atatük olan firmalardan kurumlardan fayda var. imamhatiplere bakıyoruz? kurulan yeni firmalara, 10 -15 yıllık firmalara bakıyoruz ?. maske üreten ek kurulan okulların endsütri meslek liseleri sisteminden geliyor. eczanelere bakıyoruz, eski yönetimle yapılanmadna glen organzasyonları var. büyük bağış yapanlara bakıyoruz, çoğu köklü kuruluş, belki  bir çok ihaleside haksız elinden alınan eski firmalar var. öğrencilere bakıyoruz, çoğu kpss engelien takılan sağlıkçılar, görev istiyor ama ekonomık nedenden kadro yok, çalışanında bayası sözleşmeli personel. yani Devlet hazırlıklı yada hazırlıksız yakalandı tartışılır korona olayında ama. Devletin büyük ve güçlü temelleri olmasa,  bu yük çok daha ağır olacaktı. KOÇ onlardan biri, otellerini sağlıkçılara bedava açmış durumda. fabrıkasın ücretsiz üretimle devlet emrine verdi. 1990 larda kapanan aşı üretim fabrıkası  keşke kapatılmasadı. yerli milli di. : (

  • oğuz03 Nisan 2020 13:54

    samanla beslenince böyle olunuyor sana kısa bir kesit vereyim sadece cok kısa belki olmayan beyninde biryerde yer tutar.''Abdi İbrahim, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında, Sağlık Bakanlığı COVID-19 tedavi protokollerinde yer alan ilacının ilk parti üretimini gerçekleştirdi. İlacın üretilen ilk partisini Sağlık Bakanlığı’na teslim eden Abdi İbrahim, İstanbul’daki tesislerinde Nisan ayı içinde üreteceği 1 milyon 600 bin tablet ve ilacın yıl sonuna kadar yapılacak tüm üretimini de Bakanlığa bağışlayacak.'' yani sen anlamazsın ama genede yazayım dedim kudurun...

  • sedat03 Nisan 2020 12:05

    Hayatta hiçbir şey göründüğü gibi değildir.

  • bağış03 Nisan 2020 12:02

    sonradan görme yandaş müteahhitler bir bağış yaptı mı ? yoksa patronları aman benim hesaptan bir kuruş çıkmasın mı dedi?

  • Türküm Doğruyum03 Nisan 2020 11:49

    Ben bu grupta 30 sene çalıştım.neyin ne olduğunu iyi biliyorum. Vehbi bey'den başlayarak her nesil muhteşem naif insanlar. grupta 180.000 kişiye direkt, 1.000.000 kişiye endirekt, aileleriyle birlikte 4 milyon kişiye iş ve aş sağlayan bir grup. ekonominin temel direği. hiç bir zaman bildiğimiz etik olmayan işlere, bırakın yönelmeyi. düşünmemişlerdir bile . çalışanları dışarıyla iş yaptıklarında bilirler ki işin parası pulu daima zamanında ödenir.gruptan iş alanlarda bilir ki parası zamanında alınır.çalışanların bir tanesi bile sigortasız çalışamaz.maaşları bir gün dahi gecikmez. Keşke bu grup gibi yönetilen ve çalışan şirketler ve  bir değil on . yirmi hatta yüzlerce tane olsa....

  • Vatandas03 Nisan 2020 11:44

    Bu chp liler diyorki tüm halka maske dağıtılsın diyor...bende diyorumki size gerek yok siz suratınızda insan maskesi zaten tasıyorsunuz.

  • Günaydın 03 Nisan 2020 21:39

    Anladık kin kalbinize girmiş ,lâkin böylesi önemli sağlık tehlikesi yaşanırken bu üslup yakışır mı?

  • Anladın sen onu 03 Nisan 2020 12:39

    Acaba sen insan mısın. Yoksa insan maskesi takan bir provakatör müsün

  • &&&& ^^^^ &&&&03 Nisan 2020 11:29

    aferim be chp nin tuzağına ve yaptığı bölücülük girişimine  düşmediler.kutlarım.

  • Berk03 Nisan 2020 11:20

    Helal olsun. Bazilari degerinizi Anlar ins !!!???

  • İhtiyar03 Nisan 2020 10:52

    Hacı Bayram Velinin canı gönülden hayranıyım. Rahmetli Vehbi Bey 1352 ile 1429 arasında yaşayan Hacı Bayram-ı Velinin torunlarıdır. Hacı Bayram Velinin kan bağı bulunan Koç ailesine saygım ve sevgim sonsuzdur. Cenabı Allah hayır yolunda yollarını açık eylesin.  Amin.

  • Mucise Reis ;)03 Nisan 2020 10:37

    Bu ülkeye en büyük destek ve hayırseverlik, dinsiz denilen kurumlar, kişiler ve insanlardan gelmesi de çok garip. Yeni nesil, artık din dendi mi, sömüren kitle olarak görüyor. Hacı, hoca dır bu kişi dendi mi. ne gelirse bunlardan başımıza geliyor diyor. Eskiden bir saygı vardı din insanına, hocaya, camideki fetva verene. ama yeni nesil umursamıyor, hatalı düzeni, bu kurumlar ört pas etmeye çalışıyor diyor. O bakımdan, koç kötülenen ama yıkılmayan bir kurum. Bu ülkeye, çok çok fazla faydaları olmuş. hatta, arçelik üretim hatlarında, yerli solunum üretim cihazı için mühendislerine emir vermiş. üretim hatlarını karşılıksız kullandırmış bir kurum. Reel manada, zorla para babası edilenlere bakın, inşaatçı, yol yapıcı, köprü yapıcı, çiçek bahçe yapıcı, köprü yapıcı, kazı makınaları kullanan, gemi alıp taşıyan, yani üretmeyen firmalarda hep bağış yaptı ama, geçmişleri 5 - 10 - 15 yıla öncesi. zorla ihale ile kazanan firmalar. 

  • Hüsnü görür03 Nisan 2020 10:36

    Patronlarını şahsen, ceplerinden sahneye bekliyoruz. Yani şirketlerden, ceplerine düşen kâr paylarından, şahsi servetlerinden buyursunlar. O sayılan şirketlere millet te ortak, milletin parasından vermiş.

  • : )03 Nisan 2020 10:09

    Koç gibi koç... 1dönemin koçu değil. yüzyıllık çınar. ne hukumetler, ne siyasiler gördü... akıl, mantık, kurumsallık ile, her zaman varlıgını hissettiriyor. her alanda kendilerini görüyoruz. Teşekkür ederiz. onun bunun desteği, siyasi iktidar oyunları ile deil, gerçekten kaliteli. müslüman dini insan firma iyorsun, kaçak köçek iş yaptırıyor. bu adamların firmasına gir, takır takır memur gibi iş yaparsın. kurallı, nizami vb. cuma gider gitmez bilmem. ama çalışırsan hakkını alırsın.