E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKoç hisseleri güne düşüşle başladı---

Koç hisseleri güne düşüşle başladı

Koç hisseleri güne düşüşle başladı
26 Eylül 2013 - 09:31 borsagundem.com

Koç Grubu hisse senetleri basında çıkan haberlerin ardından güne satışlarla başladı

Maliye Bakanlığı’nın, Koç Grubu’nun enerji şirketlerine yönelik vergi incelemesinde “evrakların” toplanma ve numune analizleri işlemleri tamamlandı. Taraf'ın haberine göre, numunelerden, cezaî işlemi gerektirecek bir bulguya rastlanmadı. Maliye Bakanlığı ise, üç enerji şirketinin evraklarını toplama ve ekip oluşturma işlemlerini tamamladı. Buna göre, üç enerji şirketi için toplam 200 kişilik ekip oluşturuldu. Söz konusu ekip, üç enerji şirketinin geriye dönük beş yıllık defterlerini inceleyecek.
Koç Holding hisse senetleri güne yüzde 1,62 oranında düşüşle 9,70 TL'den başladı. Arçelik hisseleri ise yüzde 0,83 oranında düşüşle 12 TL2den açılış yaptı. Tupraş hisselerinde düşüş yüzde 1,16 oranında düşüşle 42,60 TL'den işlem görmeye başladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • wowwwww26 Eylül 2013 10:12

    Türkiyem de bu profesyonel kadro ve ekip T.B.M.M binasına girsin 1 ay incelesin neler olur ??? yad abakkal dukkanına girsin? yada büyük bir alış veriş firmasına... İNANIYORUM Kİ TEŞEKKUR EDER, DENETİM BİTER.. :D O BAKIMDAN koç grubundada aynı başarıyı beklıyorum :)) geçmiş olsun şimdiden...

  • AL GÜLÜM VER GÜLÜM.26 Eylül 2013 09:48

    SAyın mustafa koçbütün şalışanlarına eğer AKP ye oy verirseniz hepinizi işten çıkartırım debunu sadece sen değilde tüm işverenlerin yapmaları lazımsır ama sana yapılan haksızlıklara karşı sende bunu denemen lazım iş yerlerinde oylamlar yapakp ye oy veren varsa zaten çalışanlarda bilirler sende hemen onları MUHASEBEYE göndererek hesaplarınıda kestir ve onlara deki sizlere tayyip erdoğan sahip çıksın ve birdaha akp li çalışan alıpta çalıştırma.