E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKızılay Başkanı'ndan 'Ahbap'a parayı iade edin' yorumuna yanıt: Bakarız---

Kızılay Başkanı'ndan 'Ahbap'a parayı iade edin' yorumuna yanıt: Bakarız

Kızılay Başkanı'ndan 'Ahbap'a parayı iade edin' yorumuna yanıt: Bakarız
27 Şubat 2023 - 23:04 borsagundem.com

Kınık, çadırların Ahbap'ın devreye girmemesi halinde AFAD'a bedelsiz verileceğini söyledi. Kınık, moderatör Ahmet Hakan'ın "O zaman parayı iade edersiniz, değil mi?" yorumuna, "Bakarız, ona da bakarız" sözleriyle karşılık verdi

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, CNN Türk canlı yayınına katıldı. Depremzedelerin kullanımı için üretilen çadırların Ahbap'a satışının ortaya çıkmasının ardından eleştirilerin hedefi olan Kınık, Ahmet Hakan'a, çadırların Ahbap yerine AFAD'a bedelsiz olarak verilmesinin planlandığını söyledi.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • haydar28 Şubat 2023 11:19

    Lakayıtlık her yerde. Adam ne kadar da rahat

  • DIMBIL28 Şubat 2023 10:14

    AHBAP kızılay ın yan kuruluşundan çadırı bulamasa bunu yurtdışından belki iki üç kat fiyatına alacak idi buna ne dersiniz.Hemen birisini bir kurumu suçlamak malzeme yapmak kolay.Sonra bu çadırı satan kızılay ın iştiraki ve bu kurum kar edecek ki malzeme alsın işçilerine para ödesin bu fabrikaların giderlerini ödeyip hayatta kalsın hemen kışkırtma hemen ortalığı karıştırma.Ahbap aklı yokmu gidipde neden oradan aldı.sonra sıfır maliyet fiyatına verilmiş.eğer bu kızılay ın iştiraki kapansa kızılay bu çadırları iki üç katına yurtdışında alacak bizim içerideki çok bilenlerin önyargılı hareket edip işi siyasetleştirirler.

  • Ahmet28 Şubat 2023 04:18

    Bu kadar adilik kokusmusluk hayret yaa hangi yöneticisi gelse yemeyi biliyor....

  • AHMET ÖZBİLEN28 Şubat 2023 10:15

    Cebinden bir kuruş deremzedelere yapdım et deseler elini cebine atmassın aklını fikirini kiraya verip hemen önyargılı olursunuz.

  • BİR DOST27 Şubat 2023 23:57

    Medya Ne kadar boş insanlardan oluşuyor, Kızılay yardım kuruluşudur ve başkalarının yardımlarını kullanır. o bakımdan kayıtları çok önemlidir. Hiç bir kuruma bedava malzeme veremez, yoksa millete karşı hesap verir. Ahbap denen dernek bu amaç için para toplamamış mı? işte bu amaç hasıl olmuş ve uygun yere parayı kullanmış o kadar. Yani Ahbap'a bağış yapanlar Kızıl aya bağış yapmış olmuş ve her şey standartlara uygun yapılmış.