E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaTeknik AnalizKısa vadede teknik göstergeler negatif---

Kısa vadede teknik göstergeler negatif

Kısa vadede teknik göstergeler negatif
13 Ekim 2016 - 08:59 borsagundem.com

Şeker Yatırım, sabah raporunda BİST'te kısa vadede teknik göstergelerin negatif olduğunu ve satış baskısına dikkat çekti.

Güne hafif alıcılı başlayan BİST-100 endeksi günü %0,23 düşüşle 77.461 seviyesinden kapattı. Endeks dar bantta sıkışmaya devam ediyor. Endeksin bu sıkışmasını yukarı yönde sonlandırması için ilk etapta 78.000 seviyesini yükselen hacimle kırarak bu seviye üzerinde kapanış yapması gerekiyor. Endeks bunu başarabilirse kısa vadeli düşüş trendi direnci olan ve aynı zamanda düşüşte oluşan fiyat boşluğunun bulunduğu 79.200-79.600 aralığını hedefleyerek yükseliş eğilimini devam ettirmesi beklenir. Endeks kısa vadede 78.000 altında kaldıkça kısa vadeli yükselen trend desteği olan 76.800’e doğru geri çekilmesini devam ettirmesi beklenmektedir. Endeks bu seviye üzerinde kaldıkça tepki yükselişi gerçekleştirme potansiyelini devam ettirecektir. Endeksin 76.600-76.800 aralığını aşağı kırması durumunda satış baskısının hızlanması ve endeksin kısa vadeli yeni dip arayışına girmesi beklenir. Kısa vadeli teknik göstergelerdeki negatif eğilim endekste kısa vadede satış baskısı ve dar bantta sıkışma eğiliminin devam edebileceğine işaret ediyor. Gün içinde 76.800’e doğru gerileme trade amaçlı
alım, 79.000 seviyesine doğru yükseliş ise satış fırsatı olarak takip edilebilir. Endeksin güne negatif eğilimle başlamasını bekliyoruz.

Şeker Yatırım

Şirket haberleri ve tavsiyeleri 13.10.2016

 

4 hisse için hedef fiyat tavsiyesi

 

Cari açıkta tırmanış bekleniyordu ama...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)