E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKırım'da 90 yıllık rekor kırıldı ---

Kırım'da 90 yıllık rekor kırıldı

Kırım'da 90 yıllık rekor kırıldı
07 Ocak 2021 - 08:29 borsagundem.com

Rusya Federasyonu'na bağlı olan Kırım Cumhuriyeti'nde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde devam ediyor. Ülkede hava sıcaklığının 17 dereceyi geçerek yeni rekor kırıldığı bildirildi.

Rusya Federasyonu'na bağlı olan Kırım Cumhuriyeti'nde hava sıcaklıkları kış mevsiminin gelmesine rağmen hala mevsim normallerinin üzerinde sürüyor.

REKOR KIRILDI

Kırım Hidrometeoroloji Merkezi’nden yapılan açıklamada, "5 Ocak’ta yeni rekor kırıldı. 5 Ocak için gözlem tarihinin en yüksek sıcaklığı kaydedildi. Hava sıcaklığı 17.6 dereceyi buldu. Önceki rekor, 14.4 dereceyle 1931’de kayda geçmişti" ifadelerine yer verildi.

BU KIŞ ÇOK SICAK GEÇİYOR

Kırım’da bu kışın çok sıcak geçtiği ifade edilirken 31 Aralık’ta da sıcaklık rekorunun kırıldığı belirtildi. Yeni yılın ilk günleri Kırım’da sıcak ve kurak geçiyor, hava gündüz saatlerinde 10 ila 15 derece arasında seyrediyorken gece 5 ila 7 dereceye iniyor.

HAFTA SONU SICAKLIKLAR DÜŞECEK

Ancak önümüzdeki hafta sonu durumun değişeceği tahmin ediliyor. Kuzeyden gelen soğuk hava dalgasının yarımadayı etkisi altına alması, hava sıcaklığının 5 ila 7 arasında derece düşmesi bekleniyor.

Dövizde düşüş seyri sürüyor

 

ABD Borsası 3. kez karar değiştirdi

 

Asya borsalarında güçlü yükseliş

 

Bitcoin'de yükseliş ve rekorlar sürüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • GÜNEŞ07 Ocak 2021 11:11

    Kırım Ukrayna toprağıdır. İşgal edilmiş toprakları Rusya Federasyonu Toprağı olarak hiçbir ülke kabul etmemiş ve Türkiye bunu her zaman işgal edilmiş topraklar  olarak dile getirdiği halde