E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisKırıkkale’de Borsacı heyecanı---

Kırıkkale’de Borsacı heyecanı

Kırıkkale’de Borsacı heyecanı
21 Şubat 2016 - 13:41 borsagundem.com

A1 Capital Araştırma Direktörü Belgin Maviş, Kırıkkale’de iş dünyası ile buluştu, krizlere karşı stratejileri anlattı...

Sermaye Piyasalarının önde gelen kurumlarından A1 Capital’in Araştırma Direktörü Belgin Maviş, şirketin Kırıkkale Şubesi’nin organize ettiği ve Kırıkkale Ticaret Odası’nın desteklediği seminerde iş dünyası ile buluştu.
2016 yılına dair ekonomik beklentileri ve bu dalgalı süreçte yatırımcıların, patronların karşılaşabileceği temel riskleri örneklerle anlatan Belgin Maviş, doların seyri, altında son durum ve petrolün ekonomilere etkileri konusundaki görüşlerini aktardı. Özellikle ülkelerin ve piyasaların bu yoğun ve dalgalı geçen süreçte nasıl korunabileceğine dair öngörülerini paylaştı.



Belgin Maviş, “Konuşmamda gerek yatırımcıların gerekse iş dünyasının ekonomilerde yaşanan bu türbulanstan etkilenmemesi ve krizi nasıl fırsata çevirebileceğine dair stratejilere değindim. Forex, hisse senetleri ve vadeli piyasalar ile ilgili ana başlıklara yer verdim” dedi.
18 Şubat Perşembe günü düzenlenen seminere gösterilen ilgiden mutlu olduğunu söyleyen ünlü borsacı Maviş, Kırıkkale Ticaret Odası Başkan Yardımcısı ve üyelerine, bilinçli ve anlayışlı yaklaşımları ile katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ LORAS21 Şubat 2016 22:14

    KONYAYA DA GELİYORMU A1..?

  • Kırıkkale ticaret odası üyesi21 Şubat 2016 18:18

    Teşekkürler A1 Capital. Faydalı bir toplantı oldu.

  • KARTALAĞABEYLİ21 Şubat 2016 18:05

    yani aracı kurum yada bankaların en azında 1 tanesinin öz sermayesi baz alındığında batmış olması gerek..

  • KARTALAĞABEYLİ21 Şubat 2016 18:00

    SONUÇ...DESTEKSİZLİK.....

  • KARTALAĞABEYLİ21 Şubat 2016 17:29

    BU SERMAYE ARAÇLARINDA PARA KAZANMAK İSTİYORSAN HADDİNİ BİLECEKSİN.PATRON?ŞİRKET ORTAGI?SPEKÜLATÖR?MANÜPÜLATÖR?TÜKETİÇİ KESİMİ?ARCIKURUM ÇALIŞANI VS VS.VE SONRASINDA YATIRIM BİLGİ VE TECRÜBENİ GELİŞTİRECEK YATIRIM STRATEJİNİDE KISA VADEDEN UZUN VADEYE DAYALI YAPACAKSIN..KOYUN GİBİ HEP BERABER ALINIP SATILMAZ GRUP OLUŞTURULMAZ.