E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKiraya kızdı, oteli yaktı!---

Kiraya kızdı, oteli yaktı!

Kiraya kızdı, oteli yaktı!
14 Ekim 2022 - 15:06 borsagundem.com

Marmaris'te kira zammı kızan kiracı, benzin dökerek masa ve sandalyeleri ateşe verdi, oteli yaktı. Dumandan etkilenen 16 kişi hastaneye kaldırıldı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, iddiaya göre otel sahibinin bar işletmesine kira zammı isteğine kızan kiracı, bardaki masa ve sandalyeleri ateşe vererek oteli yaktı. 

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda acil yardım ekibi, önce otelde konaklayan 2'si çocuk 16 kişiyi tahliye ederek hastaneye sevk etti. Hastaneye kaldırılan turistlerin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Olayın ardından yangını çıkaran M.O adlı kişi, otelin bar kısmında arkadaşı ile ortak kiracı olduklarını belirterek verdiği ifadede, işletmenin sahibi olan Y.K.'ye sürekli kira zammı istediği için kızdığını, motorundan benzin çektiğini, amacının sadece sandalye ve masaları yakmak olduğunu ve oteli yakmak istemediğini söyleyerek pişman olduğunu belirtti. 

''Dumanlar katlara gelmişti''

Yangın esnasında yan otelde konaklayan turistlerden A.K yaptığı açıklamada, olaydan son anda kurtarıldığını belirterek “Uyuyorduk birden bağırmalar sesler geldi, pencereden baktığımızda yangını gördük, dumanlar katlara gelmişti, itfaiye müdahale ediyordu, hemen ailecek eşyaları bırakıp sokağa kendimizi son anda attık kurtulduk” dedi. 

Yangın sırasında iki kişi ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, M.O.'nun emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. İtfaiye ve TOMA'lar ile kontrol altına alınan otel yangınında otel kullanılamaz hale geldi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Vietnam'da karaoke barda çıkan yangında 32 kişi öldü

 

Rusya'da orman yangını 19 bin 280 hektarlık alan kül oldu

 

Terör örgütü yangın çıkardı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)