E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKıran Operasyonu'nda terör örgütüne ağır darbe---

Kıran Operasyonu'nda terör örgütüne ağır darbe

Kıran Operasyonu'nda terör örgütüne ağır darbe
19 Ağustos 2019 - 21:21 borsagundem.com

Kıran Operasyonu kapsamında tespit edilen mağara ve sığınakta 110 antitank roketatar mühimmatı, 110 roketatar sevk fişeği, ‪4 biksi makineli tüfek, 4 bin 800 biksi mühimmatı ile 500 uçaksavar mühimmatı ele geçirildiği bildirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Hakkari, Şırnak ve Van il jandarma komutanlıklarının ortak katılımıyla, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin'in emir ve komutasında başlatılan Kıran Operasyonu devam ediyor.

Hakkari, Şırnak ve Van'da devam eden operasyon kapsamında, Hakkari Merkez ilçesi Kavaklı bölgesi kırsalında tespit edilen mağara ve sığınakta, 110 antitank roketatar mühimmatı, 110 roketatar sevk fişeği, ‪4 biksi makineli tüfek, 4 bin 800 bixi mühimmatı ile 500 uçaksavar mühimmatı ile çok sayıda örgütsel malzeme ele geçirildi.

Operasyona, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İlbaş, Hakkari Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı, Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, Hakkari İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Jandarma TEM Daire Başkanı Tuğgeneral Şakir Uslu da katıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sait19 Ağustos 2019 23:18

    Simdi bunlar acilen suriyeye gecirilip uygun sekilde kullanilmai.adamlar ganimet getirmis sagda solda daha cok vardir onlards acilen toplanmali.teroristlerin uzerine bumerang gibi donmeli

  • KILIÇ19 Ağustos 2019 22:55

    HAYİNLERİ DESTEKLEYEN PARTİLERE OY VERİRSEN O PARTİLERDE BÜTÇESİNİ TERÖRE AKTARIR BU CEPHANELER MEHMETÇİGE YÖNELİR .TÜRK MİLLETİ OY VERİRKEN BİN DEFA DÜŞÜNÜP ÖYLE OY VERMELİ ŞAHSİ ÇIKARLAR ÜLKE ÇIKARLARININ ÖNÜNE GEÇMEMELİ BEDELİNİ EVLATLARIMIZIN KANIYLA ÖDEYECEGİMİZİ UNUTMAMALIYIZ.

  • Çakır19 Ağustos 2019 22:38

    Her daim bin Muzaffer rabbim milletimize ordumuza polisimize koruyucu güçlerine zevval vermesin inşallah .

  • VS19 Ağustos 2019 22:29

    bunları teröristlere verenleri allah beter etsin