E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaKinder Morgan ilk çeyrek bilançosunu açıkladı---

Kinder Morgan ilk çeyrek bilançosunu açıkladı

Kinder Morgan ilk çeyrek bilançosunu açıkladı
19 Nisan 2018 - 04:08 borsagundem.com

Şirketin ilk çeyrekteki geliri geçen senenin aynı dönemine göre hafif düşerken, net kârı artış gösterdi. New York borsasının kapanışı sonrası yapılan açıklamanın ardından şirket hisseleri sınırlı işlemlerde yüzde 3.3 artış gösterdi

Kuzey Amerika'nın en büyük enerji altyapısı şirketi Kinder Morgan, bu yılın ilk çeyreğine dair net kar ve gelirini açıkladı. 

Kinder Morgan'dan yapılan açıklamada, bu yılın ilk çeyreğindeki gelirin, geçen yılın aynı dönemine göre, yüzde 0,2 düşerek 3 milyar 418 milyon dolara gerilediği belirtildi. Şirket, 2017'nin ilk üç ayında 3 milyar 324 milyon dolar gelir elde etmişti. 

Şirketin bu yılın ilk çeyreğindeki net karı ise yüzde 21 artış kaydederek 485 milyon dolara ulaştı. Kinder Morgan, geçen yılın ocak-mart döneminde 401 milyon dolar net kar açıklamıştı. 

Kinder Morgan'ın hisse başına karı ise geçen yılın ilk çeyreğinde 0,18 dolar iken bu senenin aynı döneminde 0,22 dolara yükseldi. 

HİSSELERİ YÜZDE 3.3 YÜKSELDİ

Şirketin net karında yıldan yıla artış görülmesinin ardından New York borsasının kapanmasını takiben yapılan sınırlı işlemlerde Kinder Morgan'ın hisse başına değeri yüzde 3,3 artarak 16,70 dolara kadar tırmandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)