E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinKim Kardashian parayla takipçi satın alıyor---

Kim Kardashian parayla takipçi satın alıyor

Kim Kardashian parayla takipçi satın alıyor
22 Aralık 2019 - 08:29 borsagundem.com

Kim Kardashian ile Kylie Jenner arasında kıskançlık krizi! Parayla satın aldı

Amerikalı model Kim Kardashian’ın Instagram'daki takipçisi sayısının artması için üçüncü parti uygulamalardan takipçi ve bot hesap satın aldığı ortaya çıktı. Kardashian bu hareketiyle kız kardeşi Kylie Jenner ile olan rekabetini sürdürebiliyor.

Amerika’lı magazin yıldızı Kim Kardashian ile Kylie Jenner arasındaki kıskançlık kirizi devam ediyor. İddiaya göre Kim Kardashian sosyal medya hesabı için parayla takipçi satın alıyor, Instagram'daki takipçilerinin en az yüzde 20'si botlardan ve sahte profillerden oluşuyor.

Şu anda 39 yaşında olan Kim'in 154 milyon takipçisi, 22 yaşındaki olan Kylie'nin 153 milyon takipçisi var fakat Kylie’nin profiline yapılan beğeni ve yorum sayısı Kim’inkinden çok daha fazla. Kylie'nin paylaştığı selfieler Kim'in selfielerinden ortalama yüzde 30 daha fazla beğeni alıyor.

Edinilen bilgiye göre ünlü model Kylie Jenner’in Instagramda yaptığı paylaşım başına 1 milyon dolardan fazla para kazanıyor. Bu da ablası Kim Kardashian’ın canını sıkıyor ve kıskanmasına sebep oluyor.

Geçtiğimiz günlerde New York Times’ın etkinliğinde konuşan Kim Kardashian Instagramdaki beğeni sayısının gizlenmesinin insanlar için faydalı olacağını savunmuştu. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)