E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKilis'e roket mermileri düştü!---

Kilis'e roket mermileri düştü!

Kilis'e roket mermileri düştü!
29 Ağustos 2016 - 18:43 borsagundem.com

Kilis kent merkezine Suriye tarafından atılan roket mermileri isabet etti

Kilis kent merkezine Suriye’nin IŞİD denetimindeki Bab bölgesinden roketar atışları yapıldı. Katyuşa roketatar mermilerinden 2’sii boş araziye düşerken, 1 mermi sokağa düşerek patladı. Patlamada 2’si çocuk 6 kişi yaralandı. TSK' 'Suriye'de hedefler roketatarlarla misliyle vuruldu.' açıklamasını yaptı.

Ocak ayından bu yana atılan roketatar mermileriyle 21 kişinin yaşamını yitirdiği ve 84 gün aradan sonra geçen salı günü yeniden roketlerin hedefi olan Kilis’e, bugün saat 18.25 sıralarında İŞID denetimindeki bölgeden 3 roket daha atıldı. Bab bölgesinden atıldığı saptanan roketatar mermilerinden 2’si çevreyolu üzerindeki boş araziye düşerek infilak etti.

6 KİŞİ YARALANDI
Üçüncü roketatar mermisi ise Kazım Karabekir Mahallesi’nde bir sokağa düşerek patladı. Patlamada, sokakta bulunan 2’si çocuk 6 kişi şarapnel parçalarının isabet etmesiyle yaralanırken, sokaktaki bir evde de hasar oluştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)