E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'nun 'İnce' tavrı netleşiyor---

Kılıçdaroğlu'nun 'İnce' tavrı netleşiyor

Kılıçdaroğlu'nun 'İnce' tavrı netleşiyor
07 Ağustos 2020 - 09:37 borsagundem.com

CHP iç dinamiklerinde bir süredir dengeleri değiştiren 'İnce parti kuruyor' iddiası muğlaklığını sürdürürken Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, İnce'yi kararından vazgeçirmek için görüşüp görüşmeyeceği merak konusu oldu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tuhaf07 Ağustos 2020 15:59

    Önce sn. İnce'den özür dileyin. Kurultay'daki tavırlar hiç hoş değildi. Bence skandaldı. Düşünsenize Binali yıldırım gelecek ve WC kenarında kendisine en arkalardan koltuk verilecek. Bu ne ciddiyetsizlik, saygısızlık yahu. Parti midir dernek mi belli değil. 

  • Eser07 Ağustos 2020 13:08

    Tv deki programlarda konulara yapabildiği yorum ile kapasite ortada, İnce den bir şey olmaz. İkiside gitse daha iyi olur.

  • Vb07 Ağustos 2020 12:49

    Kilictar; sıktın ama sen , yıkıl karşımdan! İnce; sen beni kovamazsın , ben istifa ediyorum İkisinde de o cesaret yok, yine yüze gülüp arkadan iş çevirecekler....

  • YASEMİN KADIRGALI07 Ağustos 2020 11:59

    ben inanmıyorum bunlara ve bu haberlere.chp halkın gözünde düşdükce düşmekte .bu türlü haberler bilinçli olarak bir oyun olarak 6 ay de bir ısıtılıp ısıtılıp gündeme getirilir.bunlar bir taktikler.chp tepeden tırnağa farkmı özellikleri olanlar ile değiştirilmez ise hiç bir seçimi kazanamaz.bir de hizipci islam düşmanı chp liler varki bunların tamamen partiden ayırt edilmesi gerekmektedir.

  • Tufan07 Ağustos 2020 11:10

    Gel bakayım muharrem der olur biter. İnce hala bu oyunlara gelecekse siyaseti bıraksın öğretmenliğe dönsün.

  • TAMİZ KARTALGÖZ07 Ağustos 2020 11:00

    yarın inceye verirler genel başkan yardımcılığını kararından vazgeçirirler.birde iş bankası yönetim kurulunda chp nin temsilcisi yapabilirler belki vazgeçirirler.bir çok yöntem var.birde yine seni cumhurbaşkanı adayı yapacağız diyebilirler.vs.vs

  • Alayı aynı07 Ağustos 2020 13:16

    Evet aynı akp taktikleri

  • vatandaş07 Ağustos 2020 10:58

    kılıçdaroğlu anket yaptırıyordur,anketlerin sonuçlarını görüp ona göre karar verecektir