E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKILIÇDAROĞLU'NUN DEDİĞİ OLDU, YARGITAY LİSTEYİ ONAYLADI---

KILIÇDAROĞLU'NUN DEDİĞİ OLDU, YARGITAY LİSTEYİ ONAYLADI

KILIÇDAROĞLU'NUN DEDİĞİ OLDU, YARGITAY LİSTEYİ ONAYLADI
04 Kasım 2010 - 18:38 borsagundem.com

Yargıtay Başsavcılığı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün gönderdiği listeyi onayladı. Karar üzerine CHP Lideri "Hukukun gereği yapılmıştır" dedi.

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı CHP’de tartışma yaratan tüzük kararına ilişkin açıklama yaptı. Yargıtay Başsavcılığı Kemal Kılıçdaroğlu’nun dün belirlediği yeni MYK üyelerini parti siciline işledi. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılan yazılı bir basın açıklamasında CHP’nin yeni MYK üyelerinin, siyasi partiler siciline işlendiği duyuruldu: “Tüzük değişikliği uyarınca gerekli kararların alınarak işlemler yapılması için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığına yazılan 26/10/2010 gün ve 2010/787 sayılı yazımız üzerine, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı tarafından Başsavcılığımıza gönderilen 03/11/2010 günlü yazı ile parti tüzüğünün 39. maddesi gereğince Parti Genel Başkanı tarafından Parti Meclisi Üyeleri arasından seçilen Merkez Yönetim Kurulu Üyelerinin isimleri bildirilmiş, bu isimler 2820 sayılı Siyasi Partiler Yasansın 10. maddesi uyarınca siyasi partiler siciline Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri olarak işlenmiştir.” Başsavcılık bu karar ile Kılıçdaroğlu’nun listesini onaylamış oldu. TEKİN: "BU KARARI BEKLİYORDUK" Kılıçdaroğlu’nun yeni listesinde Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkanı Yardımcısı olan Gürsel Tekin Başsavcılığın kararını, “Böyle bir kararı bekliyorduk. Tüzük ortada” şeklinde değerlendirdi. KILIÇDAROĞLU: HUKUKUN GEREĞİ YAPILMIŞTIR Yargıtay'ın kararı üzerine CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Hukukun gereği yapılmıştır" açıklamasında bulundu. HÜRRİYET

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)