E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Sema Ramazanoğlu çıkışı---

Kılıçdaroğlu'ndan Sema Ramazanoğlu çıkışı

Kılıçdaroğlu'ndan Sema Ramazanoğlu çıkışı
12 Nisan 2016 - 22:53 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve terör olaylarına ilişkin paylaşımlarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu twitter'dan yaptığı açıklamalarda Sema Ramazanoğlu ve terör olaylarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, twitter hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "AKP hükümetinden tek bir kişi, Ramazanoğlu'nun 'Bir kez rastlanmış olması kurumu karalamak için gerekçe olamaz' sözüne tepki göstermedi. Bir haftadır mağduriyet yaygarası koparanlara soruyorum; vicdanlarınızı rahatsız etmesi için böyle bir olaya en az kaç kez rastlanmalıdır? Dine saygısı olan insan hırsızı, tecavüzcüyü korur mu? Herkes vicdanına bu soruyu sorsun. Vicdanınızın sizi getireceği doğru adres CHP'dir. Adı 'korumak' anlamındaki vakıfta çocuklara; adında adalet olan parti iktidarında hakka, hukuka tecavüz ediliyor. Bunun hesabını soracağım."

Terör olaylarına da değinen Kılıçdaroğlu, "Terörü bitirmek için her türlü desteği veren CHP’yi suçlayacağınıza, oturduğunuz koltukların adam gibi hakkını verin ya da çekin gidin. Kendi yarattıkları terörü, iktidarda kalmak için kullananlar, verdiğimiz bunca şehidin ve gazinin hesabını tarih önünde mutlaka verecektir. Yandaş diye hırsıza, tecavüzcüye, iftiracıya, kul hakkı yiyene ses çıkarmayan dilsiz şeytanlar, bilin ki karşınızda hep beni göreceksiniz." değerlendirmesinde bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dx13 Nisan 2016 13:11

    Fatih İstanbulmusun nesin,git yorumlarını Starda,Akitde yaz.Zırvadan başka birşey yazmıyorsun.

  • philadelphos13 Nisan 2016 09:01

    kim demiş SSk yı batırdığını.Her lafa inanıyorsunuz. Ben SSK' da doktor olarak çalıştım .Augmentin gibi ilaçları bile yazamıyorduk.Eski dönemde batırılan SSk 'yı kurtarmak için bir sürü kısıtlama yaptı.

  • everest13 Nisan 2016 08:41

    başarısızlığı kaç seçimden beri tescillenmiş birisi hala konuşuyor...insan; demekki olmuyor, yada benim başarısızlığımdan dolayı bazıları menfaat sağlıyor deyip çekilmeli...ekmeklerine çok yağ sürdünüz....oyum haram olsun.......hele cb seçimindeki.......

  • fatih islambul13 Nisan 2016 07:29

    kemal sen nedediğini biliyormusun serhoşlar gibi saldırıyorsun suçu işleyen cezasını çekecek çekmeli butn kurumu nasıl sorumlu tutarsın ülkenin her kurumunda buna benzer olaylar oluyor ozaman bütün kurumlar kapatılsın.

  • vatandaş13 Nisan 2016 06:42

    Sen ne dersen de bu toplum sorgu yeteneğini kaybetmiş

  • CEGO13 Nisan 2016 01:02

    Çok merak ediyorum. Başka hangi ülkede var acaba bunun gibi etkisiz ve gereksiz biri. SSK YI BİLE İDARE EDEMEZ BU.