E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Kılıçdaroğlu'ndan Savcı Öz açıklaması---

​Kılıçdaroğlu'ndan Savcı Öz açıklaması

​Kılıçdaroğlu'ndan Savcı Öz açıklaması
09 Ocak 2014 - 23:50 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu Zekeriya Öz'ün açıklamalarına ilişkin bir değerlendirmede bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen “CHP Bursa Aday Tanıtım Töreni”nde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz'ün açıklamalarının anımsatması üzerine Kılıçdaroğlu, "Zekeriya Öz uzun yıllar, devlet hizmeti görmüş, devlete hizmet vermiş birisi. Yalan söylemesine gerek yok. Eğer, 'Beni başbakan tehdit etti, 2 kişi gönderdi' diyorsa büyük olasılıkla doğrudur. Sayın başbakan bizi tatmin eden bir açıklama yapmadığı sürece Öz'ün açıklamalarına itibar edeceğiz. Çünkü gönderdiğini söylediği kişilerden birisi Türkiye'de ombudsman olarak kabul edilen birisi, o makamda oturuyor. Ve bu konuda gazetecilerin sorularına ısrarla yanıt vermiyor. Bu gerçeği de herkesin bilmesi lazım" diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sosyal demokrat10 Ocak 2014 01:11

    Ey CHP acınacak durumdasınız. Bazı Savcıların baı polislerin ve bazı subaylaın arkasaına sığınarak pozisyon geliştirmeye çalışıyorsunuz. Çok acınacak durumdasınız bu ulkeyebu halka bir çözümlemeniz bir sunumunuz hiç yok, bu acizlikle sadece ""onlar kötü onlar kötü" bize oy verin basitliği içndesiniz. CHp iktidar olsanız butun acizliğiniz butun zavallılığınız bu ulkeye karanlık getirecektir.

  • as10 Ocak 2014 00:10

    hiç inandırıcı değilsin sayın kıçıdaroğlu,daha dün savcıyı ipe çekecektin,şimdi savcı avukatı oldun,bir de gerçek halka avukatlık yapsan,mesela emekli aylıkları,elektrik kayıp-kaçak zulmü vs.