E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan liste açıklaması---

Kılıçdaroğlu'ndan liste açıklaması

Kılıçdaroğlu'ndan liste açıklaması
22 Mayıs 2018 - 19:39 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu, CHP milletvekili aday listelerine ilişkin ''Listeleri kimseleri dışlamadan ötekileştirmeden hazırladık'' dedi. Kılıçdaroğlu açıklamasında ayrıca, ekonomi, eğitim dış politika başlıklarının altını çizdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Habertürk televizyonuna açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada ''Kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden ve suçlamadan'' bir liste oluşturduklarını ifade etti. Kılıçdaroğlu 24 Haziran'a ilişkin de iddialı konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkenin beş temel sorunu olduğunu belirtti. Ekonomi, eğitim dış politika başlıklarının altını çizdi. ''Listeleri kimseleri dışlamadan ötekileştirmeden hazırladık'' dedi.

Kılıçdaroğlu ''Ülkemizin beş temel sorunu var. Bu 5 sorunu; ekonomi, eğitim, dış politika, toplumsal barış ve demokrasi problemlerini çözebilecek tek parti CHP’dir. Listelerimizi bu bilinçle hazırlandık. Kimseyi dışlamadan, kimseyi ötekileştirmeden, kimseyi de suçlamadan hazırladığımız milletvekili aday listemiz, Türkiye’nin 25 Haziran sonrasındaki geleceğini belirleyecek, toplumun tüm kesimlerinin ortak talebi olan adalet ve huzuru getirecek.'' dedi.

Listede yer almayanalara da teşekkür eden Kılıçdaroğlu ''Geride bıraktığımız parlamenter dönemde görev üstlenip, önümüzdeki dönemde parlamentoda olamayacak olan tüm arkadaşlarıma şükranlarımı, vatandaşlarım adına teşekkürlerimi iletiyorum. Her bir arkadaşım, büyük bir özveri ve kararlılıkla, vatanperverlik duygusuyla görevini yerine getirdi. Nerede bir mağdur veya mağduriyet varsa milletvekili arkadaşlarım orada oldu.'' dedi.

''15 TEMMUZ'DA MECLİSİN KAPISINI CHP VEKİLLERİ AÇTI''

Kılıçdaroğlu ''15 Temmuz FETÖ Darbe Girişimi’nde TBMM’nin kapısını ilk açan CHP milletvekilleriydi. Sadece 15 Temmuz gecesi FETÖ darbesine karşı değil, OHAL’in ilan edilmesiyle birlikte başlayan 20 Temmuz Darbe sürecinde de milletvekili arkadaşlarım demokrasiden yana tarihi bir görev üstlendiler. Herkes susar ya da susturulurken, susturulmaya çalışılırken susmayanlar onlardı.'' diye vurguladı.

CHP Genel Başkanı '' Haziran ayı güzel bir aydır; baharla birlikte uyanan doğa Haziran’la birlikte iyiden iyiye coşar. Haziran bolluğu ve bereketi getirir. Bu Haziran demokrasinin bereketiyle birlikte gelecek. Geçtiğimiz yıl, Haziran ayında Adalet Yürüyüşünü gerçekleştirmiştik. O yürüyüş Maltepe’de demokrasinin önüne örülen duvarın önünde tamamlanmıştı. O zaman 'Bu yeni bir başlangıç' demiştim. 2018 Haziranında o duvarı yıkacağız.'' dedi.

 ''İNCE KAZANACAK, CHP KAZANACAK, MİLLET İTTİFAKI KAZANACAK''

Kılıçdaroğlu ''Ülkemize demokrasi ve özgürlük gelecek, ekonomisi güçlenmiş, eğitim problemlerini çözmüş, dış politikada bölgesinde yeniden lider ülke olan, komşularıyla barış içinde yaşayan, huzura kavuşmuş bir Türkiye’nin ilk adımlarını 24 Haziran itibariyle atmaya başlayacağız. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce kazanacak, CHP kazanacak, Millet ittifakı kazanacak. Ancak bu seçimlerde bir avuç yandaş dışında kaybeden olmayacak. Çünkü herkesi kucaklayacağız, herkese huzuru ve adaleti getireceğiz.'' dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kim inanır23 Mayıs 2018 00:12

    Kendine sıkıntı çıkartmayacakları yazmış hikaye anlatıyor belli, seçimden sonra koltuğu sallantıda.

  • izci22 Mayıs 2018 22:50

    kılıçdaroğlu kendinide yazmasaydı listeye isabet olurdu

  • Günaydın hayırlı 22 Mayıs 2018 21:39

    Kendisi bile Sn ince yi desteklemiyor bin türlü dalavereci Kılıçdaroğlu

  • Bu mu adalet 22 Mayıs 2018 21:35

    80 yaşındaki Sn.D.BAYKAL'ı aday göster. Genç ve pırıl pırıl insanları aday yapma.

  • Bir Vatandaş22 Mayıs 2018 20:54

    Halkımızın inanılmaz derecede sevgi ve ilgi gösterdiği Sn. İnceye çok büyük saygısızlık yapılmış. CHP seçmeni bu saygısızlığı nasıl değerlendirecek merak ediyorum doğrusu.

  • KILIÇ22 Mayıs 2018 20:14

    ADALET HAK HUKUK KALMADI DERSİN VEKİL GÖSTERDİGİN ADAYLARA BAKILIRSA TAM TERSİNİ UYGULAMIŞSSIN BAYKAL YAŞLILIKTAN MECLİSE BİLE GELEMİYOR BAZILARI CEZAEVİNDE NASIL BİR HAK HUKUK İSTİYORSUN ANLAMAKTA ZORLANIYORUM.

  • Metin22 Mayıs 2018 19:59

    Vah türkiyem vah bunlarda lider saniyorlar kendilerini