E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Karamollaoğlu ve Akşener'e tezkere ziyareti---

Kılıçdaroğlu'ndan Karamollaoğlu ve Akşener'e tezkere ziyareti

Kılıçdaroğlu'ndan Karamollaoğlu ve Akşener'e tezkere ziyareti
30 Aralık 2019 - 21:15 borsagundem.com

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e 'tezkere' ziyaretinde bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu ve Akşener'le bugün Meclis'e gelen Libya tezkeresi konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanlığına sunulan Libya tezkeresi için görüş alışverişinde bulunmak üzere Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. Görüşmelerde CHP Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz ve Grup Başkanvekili Engin Özkoç da hazır bulundu. Her iki görüşmenin ardından liderler açıklama yapmadı.

Ne olmuştu?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün TBMM'ye gönderdiği tezkerede Meclis'ten Libya'ya bir yıllığına asker gönderilmesine izin vermesini talep etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop da tezkerenin TBMM'ye gelmesinin ardından konuyu görüşmek üzere TBMM Genel Kurulu'nu 2 Ocak'ta olağanüstü toplantıya çağırdı.

Ana muhalefet partisi CHP ve HDP Libya tezkeresine karşı çıkıyor.

AKP'nin yanı sıra MHP de tezkereyi destekliyor.

Tezkerenin geçmesi için TBMM'de salt çoğunluk gerekiyor. AKP ve MHP'nin sandalye sayısı salt çoğunluğun üzerinde.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Uyardım.31 Aralık 2019 03:24

    Herşey ortaya çıkıyor birbir dün f tipi dedikleri şimdi baştacı dün karamolla pis yobaz alevi katili dedikleri baştacı dün bizi Suriye bataklığına soktun dedikleri ahmetof baştacı dün ırkçı faşist dedikleri ipsiz baştacı dün Atatürk bütün Kürtleri katletti dedikleri pkklilar baştacı. Dün 6 ncı filo defol dedikleri Amerika baştacı dün İzmir'i yakıp yıkan binlerce Müslüman Türk u katleden Yunan baştacı. Bu chpnin bu devlete millete ettiği kötülüğü görmeniz için daha ne olmalı chpliler hicmi uyanmiyorsunuz. Seni Tayyip Erdoğan ile korkutup senin çocuklarının geleceğini çalıyorlar görmüyor musun aynı telefon daki dolandırıcılar gibi. Büyülenmiş gibi oyunu bunlara veriyorsun o kadar ikaz ediyorum senin gözünü ne açacak daha bilmemki.

  • Murat bey30 Aralık 2019 21:56

    Uğramişken madımak katliamını da konuşmayı unutma yobazlar ile gericiler ile!!!..……

  • Nedim30 Aralık 2019 21:30

    Millet vekili ticareti nasıl gidiyor?  Ulan vekilliğin bile haysiyetini iki paralık ettiniz! 

  • Kızılcı31 Aralık 2019 00:03

    Belediyeleri kaybettikten sonra korkun normal