E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu’ndan Esad’a taziye mektubu---

Kılıçdaroğlu’ndan Esad’a taziye mektubu

Kılıçdaroğlu’ndan Esad’a taziye mektubu
23 Şubat 2023 - 17:43 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın yaşandığı ve binlerce insanın hayatını kaybettiği Suriye için Beşşar Esad’a taziye mektubu yazdı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle, Suriye Arap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Beşşar Esad'a hitaben taziye mektubu kaleme aldı.

Sözcü'de yer alan habere göre, mektuba “6 Şubat tarihinde yaşadığımız büyük deprem felaketi ülkemizi olduğu gibi Suriye'yi de etkilemiş ve büyük acıya boğmuştur.” ifadesi ile başlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, “Yaklaşık on beş gündür bölgeyi ziyaret ederek halkıma derman olmaya gayret ediyorum. Ülkemizin ve komşu Suriye halkının kayıplarını yüreğimizde hissettiğimizi bilmenizi isterim.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mektubunu “Bu afetin ve yaşadığımız acının bir kez daha gösterdiği gibi, kederlerimizde de ortak ve komşuyuz, Halklarımızın ortak acılarını paylaşıyoruz. Bu vesileyle size ve halkınıza başsağlığı diliyor, ileride kederlerimizi değil ümitlerimizi paylaşmayı umuyorum.” ifadesiyle noktaladı.

Guterres: Türkiye ve Suriye'ye ilave yardım sağlamaya hazırız

 

Depremlerin vurduğu Suriye'de can kaybı artıyor!

 

ABD: Depremler sadece Türkiye ve Suriye’yi değil, dünyayı etkiledi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.