E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı: Bıçak kemiğe dayandı---

Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı: Bıçak kemiğe dayandı

Kılıçdaroğlu'ndan erken seçim çağrısı: Bıçak kemiğe dayandı
22 Haziran 2022 - 21:18 borsagundem.com

Marmaris'teki yangın bölgesinde giden Kılıçdaroğlu "Beşli çeteye gelince 10 dakikada ihale biter. Yahu peki bu ihale hangi gerekçeyle bitmiyor? dedi ve erken seçim çağrısında bulundu

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Didim Belediyesi tarafından yapılacak yeni yatırımların temelini atmak üzere Aydın'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kahramanmaraş Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve Ordu Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun eşlik etti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Kılıçdaroğlu, “Türkiye'nin en verimli alanlarının bir beton ormanına dönüşmesini istemiyorsanız, yapacağınız tek bir şey var bize katılacaksınız. Beraber, birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra Marmaris'teki yangın bölgesine de giden Kılıçdaroğlu, orman yangınlarına karşı yeterli önlem alınmamasını eleştirerek "Geçen seneki beceriksizliklerini bu yıl da aynen sürdürüyorlar. Ormanlar yanıyor, hala gece görüşü olan helikopter alacak mıyız almayacak mıyız…Koca bir yıl geçti kardeşim" dedi ve erken seçim çağrısında bulundu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :