E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan çok sert açıklama!---

Kılıçdaroğlu'ndan çok sert açıklama!

Kılıçdaroğlu'ndan çok sert açıklama!
20 Aralık 2013 - 11:43 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu ve Erdoğan'ın tavrını eleştirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Milli Kütüphane Konferans Salonu'nda düzenlenen TMMOB Sanayi Kongresi'nde yolsuzluk ve rüşvet operasyonu ile ilgili konuştu.

Kılıçdaroğlu, "Yolsuzluk araştırması soruşturması yapacaksınız bana neden haber vermediniz diyorsunuz. Sen o bakanları neden orada tutuyorsun tutuyorsan sende bu yolsuzluğun parçasısın." dedi.

İşte Kılıçdaroğlu'nun o açıklamaları;

Sizin oğlunuzun da olduğu soruşturma yapıyoruz 'oğlununuz bürosu aranacak bilgilniz olsun' siz milletin aklıyla alay mı ediyorsunuz. Sana neden haber verilecek. Bana haber verin ben önlem alayım bana haber vermeyeni çete ilan edeceğim diyor. Çete sensin.

Hukukta gerçek var polisler savcının emrine verildikten sonra savcıdan talimat alırlar kaldı ki soruşturma gizlidir bilgi verirlerse soruşturma açılması lazım. Deniz Feneri olayında önceden haber verdiler bu soruşturma konusu oldu mu hayır olmadı. Bir ülke büyüyücekse bunun yolu demokrasiden geçer.

"YOLSUZLUKLARI KAPATMAK İÇİN ÇABA HARCIYORLAR"

Yolsuzlukları kapatmak için çaba harcıyorlar, emniyet müdürlerini değiştiriyorlar, devlet için de çete var diyorlar.  Ayakkabı kutuları, para sayma makinaları bir süreç var. Bakanlar koltuklarında çocukları gözaltında. 76 milyon yurttaşıma sesleniyorum. Sizin vergilerin hortumlanmasına izin vermeyiniz. Ben yeteri kadar neden gelire sahip değilim,  ücretim niye düşük diyorsanız sebebi budur. Devletin hazinesinin hortumlanmasıdır. Sayıştay'ın raporları yok. Askeri darbeler döneminde bile böyle şey olmadı. Benim ödediğim vergilerin nerelere ödendiğinin hesabını soramazsam demokrasi olur mu? Bu ülke 19. yüzyılın karanlığına götürülmek isteniyor.

"SEN O BAKANLARI NEDEN ORADA TUTUYORSUN"

Yolsuzluk araştırması soruşturması yapacaksınız bana neden haber vermediniz diyorsunuz. Sen o bakanları neden orada tutuyorsun eğer tutuyorsan sende bu yolsuzluğun parçasısın.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kartal20 Aralık 2013 14:00

    usa, dan veiz almaya gidiyor diyen kim chp,halkkın seçtigi lidere diktator diyen kim chp ,ordu goreve diyen kim chp halk bunlara mı inanacak.....

  • Kılıç_0720 Aralık 2013 12:02

    Helal sana kılıçdaroğlu bunlar sözde vicdan merhamet sahibi idiler nerede vicdan yoksunu başbakan operasyon 3 gün örtbas edilmekle insanları aptal yerine koymaktalar.

  • Halk Arkanızda...20 Aralık 2013 12:02

    Adam gibi Muhalefet yapın...En sert şekilde bu Yolsuzlukları eleştirin, peşini bir tek gün bırakmayın. Kamuoyunun sesi olun.Pısırık muhalefet yapmayın. Hırsızlara savaş açın.Halk arkanızda unutmayın.

  • ahmet20 Aralık 2013 11:57

    acaba dun usa buyuk elcisi ile hangi turkiye hesapları yaptın.turkiyede bir kaos ortamı varken.bir elcinin ayagına gitmek hangi devlet adamlıgına yakısır.sen onları soyle .yeter artık bu milleti amerikan usagı yapmaktan vazgecin.ne oldu buyuk abilerin sana ne yapacagınımı soylediler.