E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan CHP'lilere Erdoğan talimatı!---

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'lilere Erdoğan talimatı!

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'lilere Erdoğan talimatı!
16 Temmuz 2015 - 13:11 borsagundem.com

Gürsel Tekin, Kemal Kılıçdaroğlu'nun partililere Cumhurbaşkanlığı makamını ve Erdoğan'ı eleştirmemeleri yönünde talimat verdiğini söyledi

CHP'nin vitrindeki önemli isimlerinden olan ve lider Kemal Kılıçdaroğlu'nun sağ kolu olarak görülen Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu'nun partililere Cumhurbaşkanlığı makamını ve Erdoğan'ı eleştirmemeleri yönünde talimat verdiğini söyledi.

"BİZE İLK GÜN SÖYLEDİ BUNU"

Gürsel Tekin, "Sayın Davutoğlu diyor ki 'Sayın Cumhurbaşkanı'nı tartıştırmayız'. Tam da biz de bunu diyoruz" diyen Gürsel Tekin şöyle devam etti:

"Bizim bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanı seçildiği günden itibaren, sayın genel başkanımız talimat verdi, 'Sayın Cumhurbaşkanı ile ilgili en ufak negatif bir cümle kimse kullanmayacak, orası cumhurbaşkanlığı makamıdır' dedi. Gerçekten de öyle oldu."

"KILIÇDAROĞLU'NDAN CUMHURBAŞKANI İÇİN TALİMAT

Aljazeera'nın haberine göre, Gürsel Tekin, 10 Ağustos günü Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan ile ilgili CHP'lilere 'Kimse negatif bir cümle kullanmayacak' talimatını verdiğini söyledi.

"Umutlarımız hep var, umutsuz değiliz. Kaygılarımız var, biz kaygılarımızın giderilmesini istiyoruz. Sayın Davutoğlu diyor ki 'Sayın Cumhurbaşkanı'nı tartıştırmayız'. Tam da biz de bunu diyoruz. 'Cumhurbaşkanlık makamını tartıştırmayalım' diyoruz. 14 maddemizin içinde o da var, herkes anayasal çerçevede kalsın. Bizim bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanı seçildiği günden itibaren, sayın genel başkanımız talimat verdi, 'Sayın Cumhurbaşkanı ile ilgili en ufak negatif bir cümle kimse kullanmayacak, orası cumhurbaşkanlığı makamıdır' dedi. Gerçekten de öyle oldu."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ERKEN SEÇİM HEMEN olmalı.16 Temmuz 2015 23:01

    Bir AKP li olarak seçimlerde sayın kılıçtaroğluna benvede ailem hatta tüm akrabalarımı arıyarak bundan böyle sadece CHP tisini destekleyeceğiz dedim vede seçimlerde CHP tisine oylarımızı attık eğer akp nin yaptıklarına göz yumarsanız birdahaki seçimlerde sizlerede oy vermiyeceğiz sadece bizler değil karar aldığımız her insan aynısını yapacaktır ülke HÜKÜMETSİZ kalmasın diye sizler bunların pisliklerini kapatmaya kalkarsanız sizlerinde işi biter eğer DEMİRTAŞ akıllı olsa devamlı ortaya apoyu sürmese ,kandili sürmese onlardan ayrıldığını millete itibar ettirse seçimlerde şam nsı dahada çok artacaktır mhp yi zaten gale bile almıyorum tutturmuş m illiteyçilikten bahsediyor bahçeli madem bukadar milliyetçiydin apoyu sana teslim etmedilermi neen ASMADIN,da şimdi kalkmış hdp ye laf sokuyorsun.sana bunları gerçek bir MHP li olsa sorardı ama içinizde gerçek MHP li kalmadı pnlarda bbp olarak sizlerden ayrıdı zaten.

  • yatırımcı16 Temmuz 2015 14:13

    chp bu tavırlarıyla koalisyona girse ne olacakki sabah ayrı akşam ayrı olurlar eskisi gibi ortalığı birbirine katarlar...

  • Hahaha16 Temmuz 2015 14:08

    Saray saray diye kiskancliktan hergun kuduran kim?

  • Vatansever16 Temmuz 2015 13:43

    Yanar doner gordum ammmaa Bu chp gibi yanar doneri hic gormedim,Ya oldugunuz gibi gorunun yada gorundugnuz gibi olun,Pirildagida gectiniz.....