E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediye başkanlarına uyarı---

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediye başkanlarına uyarı

Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediye başkanlarına uyarı
13 Temmuz 2019 - 08:55 borsagundem.com

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda “Belediye başkanlarımızın şikâyet etmeye hakkı yok. Zor süreci el birliğiyle aşacağız ve yerel yönetimlerde bir tarih yazacağız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldiği toplantıda, “Belediye başkanlarımızın şikâyet etmeye hakkı yok. Ama zor bir süreç yaşadıklarını ben de biliyorum. O zor süreci el birliğiyle aşacağız, dayanışma içinde aşacağız.Ben buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu dün Ekrem İmamoğlu, beraberindeki 14 ilçe belediye başkanı ve belediye meclis üyeleriyle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda özetle şu mesajları verdi:

“Bir seçim süreci yaşadık. Bu bir siyasi yarıştı, siyasi yarışta bütün dünyanın, sadece Türkiye’nin değil bütün dünyanın, bütün demokratların takdir ettiği bir sonucu elde ettik. Asıl görev şimdi başlıyor. Siyaset yarışı bitti şimdi hizmet yarışı. Dolayısıyla hizmet yarışını siyasi yarışta sağladığımız başarıyla perçinlersek o zaman geleceğimiz çok daha başarılı olacak. O konuda elbette ki, belediye başkanlarımızın çalışmaları var, projeleri var. Ama belediye başkanlarımızın bu projelerinde, çalışmalarında belediye meclisleri destek verecekler, o desteği esirgemeyecekler. Ayrıca yaptığınız önemli çalışmaları geniş kitlelere aktarmak gibi bir göreviniz de var sizin. Kahvede otururken, caddede yürürken, parkta otururken, aile sohbetleri yaparken kendi başarılarınızı, belediye başkanınızın başarılarını bir şekliyle dillendirmek zorundasınız.

‘Zor süreci aşacağız’

Sizin blok olarak göstereceğiniz her başarı toplumun hanesine yazılacaktır. Partiden çok toplumun hanesine yazılacaktır. Belediye başkanlarımızın şikâyet etmeye hakkı yok. Ama zor bir süreç yaşadıklarını ben de biliyorum. O zor süreci el birliğiyle aşacağız ve birlikte aşacağız, dayanışma içinde aşacağız ve göreceksiniz gerçekten de yerel yönetimlerde bir tarih yazacağız. Ben buna yürekten inanıyorum. Bu tarih hepimizin el birliğiyle yazdığı bir tarih olacak. Elde ettiğimiz başarı da her birimizin ortak başarısıdır. Her birimizin özel çabasıdır, izlediğimiz stratejidir ve bu başarı hepimizin ortak başarısıdır.”

İmamoğlu da toplantıda yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Biz İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde çoğunluk, azınlık tartışmasını da zihninden silmiş bir ekibiz. Sizler de görmüşsünüzdür ki canlı yayınla biz bütün meclisimizi naklen veriyoruz ve gerçekten topluma gerçek çoğunluğun sokakta olduğunu hissettiriyoruz.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hazmedeceksiniz..14 Temmuz 2019 00:44

    alışın artık, devir değişiyor, kervan geri geliyor : ))  çok konuştunuz, çok saçmaladınız.. işin eğline bırakında, şov izleyin azcık. gemi nasıl yüzdürülür görün... :) 

  • belirsizlik13 Temmuz 2019 17:15

    Ülkenin en zor zamanlarında ihtiyaç duyulan kaliteli bir muhalefettir o da sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile mevcuttur.  Güvenilir, dürüst bu zamanda pek arar olduğumuz bir özellik ne yazık ki.

  • Serden13 Temmuz 2019 13:50

    Birileri bu ülkede 1 liralık işleri 50 liraya maledip, herşeyi satıp sıcak paraları talan edip ülkede enflasyonu, işsizliği ziplatacagina hiç birşey yapmasa bile daha karda olursun. En azından sermaye kalırsa bir zaman gençler memleketi iyi yere getirebilir. Ama olursa 100 milyarlarca dolar borç sermayeyi nasıl bulacan ? Cumhuriyetin tüm mal varlığını satıp yiyenlerin neresini savunacaksınız. Ülkenin ekonomisi ortada. Lazlar hepimizden zeki olsalar gerek her yerde onlar yönetici. Ama ne tesadüf ülke hala almanya , isveç gibi üretken , zengin olmadı. En borçlu ülkelerden olduk. Demek ki başarılı degiller, başkaları gelmeli başa.

  • Riyakar, örtbascı olmamak lazım13 Temmuz 2019 22:58

    Savunmanın neresi % 70 milli ? Cahil sensin kadir, avrupa kim sen kim nüfusu küçük ülkeler bile üretim ve zenginlikte senden çok önde. Uçak yabancı, motorlar yabancı, iyi silahlar, füzeler, helikopterlerin çoğu yabancı . O sattığın fabrikaları sen mi kurdun, cumhuriyet tarihi kazanımları onlar. Nihat senin allah belanı vermis zaten haberin yok, ders aldığın da yok, bu boş kafayla iki dünyan da cehennem. Ne iftirası yolların maliyeti, yap işlet devretler ortada, tokinin peşkeş çektiği gayrimenkuller. Sayıştay raporları belli, işsizlik belli, enflasyon belli sen örtbas etsen nolacak

  • Nihat13 Temmuz 2019 16:20

    Bu kadar hizmet ve işler senin dediğin gibi olmaz!  Türkiye çok iyi yoldadır!  Bazı istismarlar olabilir. Ancak bu chp nin iftiralarını haklı kılmaz!  Sen olsa olsa Nurettin Sözen döneminin iski yolsuzluk dönemlerini anlatıyor olmalısın.  Öyle ya Dünya kadar iş ihale edilir ortada ise sadece çukur  ve temelden başka bir şey olmazdı!  İşte orada çok açık bir yolsuzluk olduğu belliydi. Şimdi ise afaki sallıyorsun. Konuştuğun  şeyleri ispatlayacaksın yoksa iftiracıların  belasını hakkının Allah verir.

  • KADİR13 Temmuz 2019 15:44

    BİLİP BİLMEDEN CAHİLCE KONUŞMA.  TÜRKİYENİN BORCUNUN MİLLİ GELİRE ORANINI BİLİYORMUSUN. %42.  AVRUPA ÜLKELERİNE BAK BAKALIM  % KAÇ.  CUMHURİYETİN NE MAL VARLIĞI  VARMIŞTA  SATILMIŞ.  GELİŞMİŞ AVRUPA ÜLKELERİ  ÖZELLEŞTİRME YAPARKEN FABRİKALARI BEDAVA  VERMİŞ BİRDE ÜSTÜNE PARA VERMİŞ. ALIN ÜRETİN SATIN DİYE. BU ŞEKİLDE BÜYÜMÜŞLER. SENİN GİBİLERİN ÜLKEYİ 80 YILDA GETİRDİĞİ  NOKTA; 202 MİLYAR DOLAR  MİLLİ GELİR İLE SAVUNMADA %80  DIŞA  BAĞIMLILIK.  AMA ŞİMDİ 900 MİLYAR DOLAR MİLLİ  GELİR  SAVUNMADA %70 YERLİLİK. 

  • Alican Güler13 Temmuz 2019 12:23

    Zoruna mı gitti Anitkabir'e gitmesi hayırdır?

  • pazarci13 Temmuz 2019 11:46

    proje varmi proje ,hayatiniz yalan,,,,,

  • :)14 Temmuz 2019 00:42

    var yüzde 5 zam.. al sana proje... eyt yok.. işsizde olsa gezsinler 60 yaşına kadar... ahaha proje miş :)) 2 otoban, 2 üst geçit 1 köprü... geçen 25 yıl.  bunlar oldu proje hahaha :)) ezberlemiş papağan gibi.. sorsan adını bilmez :ÇD

  • KILIÇ13 Temmuz 2019 10:33

    İŞİ ÖGRENMİŞ SÜREKLİ ANITKABİRE GELİP ÇELENK KOYACAGINA İŞİNE BAKSIN.MİLLETİN PARASIYLA ŞOV YAPMAYI BIRAKSINLAR.

  • Hele13 Temmuz 2019 13:52

    Milletin parasini talan ettiniz hala utanmadan yorum yapiyorsun. 1 çelenk olsun bin lira, sizin ihaleler milyarlarca lira. Acaba kim zarar veriyor.