E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye dokunulmazlık cevabı---

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye dokunulmazlık cevabı

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye dokunulmazlık cevabı
05 Ekim 2019 - 16:39 borsagundem.com

Abant'ta konuşan Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin "CHP Genel Başkanı için dokunulmazlığın kaldırılması ve mahkeme yolu ardına kadar aralanmış ve açılmıştır" açıklamasına ilişkin olarak "Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz." dedi.

Kılıçdaroğlu, Bolu Abant Tabiat Parkı'ndaki bir otelde düzenlenen CHP TBMM Grubu'nun 27. Dönem 2. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nın 2. oturumunda yaptığı konuşmada, devleti yasalara göre yönetmek istediklerini belirtti.

Tank Palet Fabrikası ile ilgili kararnameyi anımsatan Kemal Kılıçdaroğlu, fabrikanın Avrupa'nın en büyük tank entegre tesisi olduğunu, değerinin ise 20 milyar dolar olduğunu, fabrikada üretilen ürünlerden ve tesisin özelliklerine kadar ayrıntılara değinerek, Fırtına obüslerinin de burada üretildiğini anlattı.

Kılıçdaroğlu, 9 Kasım 2018'de BMC firmasına tank yapmalarının söylendiğini belirterek, yapılan anlaşmaya göre Mayıs 2020'de BMC'nin ilk tankı Türk Silahlı Kuvvetlerine teslim etmesi gerektiğini kaydetti.

BMC firmasına üretim için Sakarya'nın Karasu ilçesinde 2 bin 220 dönümlük arazinin münferit yatırım olarak tahsis edildiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, Tank Palet Fabrikası'nın arazisinden daha büyük bir arazinin BMC'ye verildiğini öne sürdü.

Kılıçdaroğlu, daha sonra büyük teşvik ve desteklerin bu firmaya verildiğini iddia etti.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ASFAT AŞ'nin meydana geldiğini aktaran Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle ASFAT'ın özelleştirme kapsamına alınmasının istendiğini vurguladı.

- "Bana milliyetçilik dersi vermek isteyenlere de kapak olsun"

Bunun üzerine kendilerinin kıyameti kopardıklarını belirten Kılıçdaroğlu, "Kıyameti koparınca 'Bu özelleştirme değil.' dediler. Senin kararnamen var. Senin imzan var. Resmi Gazete'de yayımlanıyor. 9 soru sorduk. Dedik ki 'Bu fabrikayı buna veriyorsun da ihaleyi ne zaman yaptın? Değer tespitini ne zaman yaptın? Bunları bilmiyoruz. Hangi gazetede ilan ettin, kaç firma katıldı. Bunları bilelim. Hala tık yok. Kendisine ülkücü diyen bütün kardeşlerime, vicdan sahibi bütün AK Parti'li kardeşlerime sesleniyorum, bana dünyada kendi silah fabrikasını, ordusunun silah fabrikasını, başka bir orduya peşkeş çeken ikinci bir devlet gösterin. Bana milliyetçilik dersi vermek isteyenlere de kapak olsun. Milliyetçilik budur, kendi vatanına, ordusuna, vatanına, bilgisine, onuruna sahip çıkmaktır." diye konuştu.

- "Dünyada sınırlı sayıda var"

Özelleştirme Kanunu'nun ikinci maddesine işaret eden Kılıçdaroğlu, milli güvenlik ve kamu yararının gerektirdiği durumlarda özelleştirme yapılamayacağını savundu.

Tank Palet Fabrikasının Türkiye'de tek olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, "Dünyada sınırlı sayıda var, Türkiye'de tek bir kurum, tek bir fabrika var, tank palet üretiyor, milli güvenlik için çok önemli ama siz kalkıp bunu özelleştiriyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, özelleştirmenin tekelleşmeye yol açmaması gerektiğini belirtti.

Özelleştirme işlemlerinin değer saptaması da dahil olmak üzere, tüm sürecin aleniyet içerisinde yürütülmesinin esas olduğunu kaydeden Kılıçdaroğlu, "1105 sayılı kararname çıkardılar, gizli. İyi ki bu memlekette Cumhuriyet Halk Partisi var. O gizli kararnameyi bulduk ve meydana koyduk. Şimdi ben yine ülkücü kardeşlerime sesleniyorum, yine vicdan sahibi bütün AK Parti'li kardeşlerime sesleniyorum. Katar ordusuna bu fabrikayı tahsis ederken niye aleniyete uymadınız, niye milletten gizliyorsunuz, hangi gerekçeyle gizliyorsunuz, kim size gizleyin dedi? Sırf ben konuşmayayım, ben bilgi sahibi olmayayım diye gizli kararname çıkardılar. Ben yeri geldiğinde uçan kuşun kanadından da haber alırım." diye konuştu.

Ülkesini, bayrağını, vatanını, güvenlik güçlerini sevdiğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, "Düne kadar 'beka beka' diyorlardı. Devasa fabrikayı götürüp Katar ordusuna teslim ettiler, nerede bu beka, nerede? Biz bunları gittiğimiz her yerde anlatacağız. İster fabrika, ister park, ister tarla ister sokak, her yerde anlatacağız bunları." dedi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin kuruluşunda şehit kanlarının ve gazilerin olduğunu kaydetti.

- "Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz"

Özel tekel yaratıldığını iddia eden Kılıçdaroğlu, sürecin takipçisi olacağını ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunacağını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunu söylediğim için rahatsızlar ben biliyorum. Bunu söylediğim için beni susturmak istiyorlar biliyorum. Bunu söylediğim için tehdit ediyorlar, ben biliyorum. Bunu söylediğim için 'dokunulmazlığınızı kaldıracağız' diyorlar. Dokunulmazlığımı kaldırmazsanız namertsiniz. Her yerde bunu söyleyeceğim. Vatan sevgisi sıradan bir sevgi değildir. Vatan sevgisi eşittir hayattır. Biz yeri geldiğinde canımızı hayatımızı, vatanımız ve çocuklarımız için veririz. Vatan bir askeri fabrikanın, bir yabancı orduya peşkeş çekildiği bir alan değildir. Biz buna isyan ediyoruz. O nedenle konuşmamı engelleyecekler, istedikleri kadar engellesinler. Biz her yere, herkese ulaşmak ve anlatmak zorundayız."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (51)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bence06 Ekim 2019 18:12

    FETO  tehdit dedi.. hukumet deil dedi... Kemal haklı.. ergenekon ve balyoz hukumet de birileri savcısıyım dedi.. kemal bu kumpas dedi.. kemal haklı çıktı... suriye cuma namazına emevi caminde kılacam dedi., kemal suriye toprak butunlu olsun abd gelir yoksa, dedi, kemal haklı çıktı... suriyelileri ümmetçilere açın kapıları dedi hukumet, kemal guvnelı bolge olsun olmaz böyle dedi, kemal haklı çıktı. bulent arınç suikastına yalanlar var hukuksal sorunlar var dedi kemal, yok grin kozmik odaya dedi hukumet, kozmık oda bilgileri kopyası almanların eıne geçri. kemal yine haklı çıkdı... şimdi  ben bunları yaşadım  ilk ke oy kullanacam. kime oy atarım sizce?  söylenene deil,  youtube, google da kayıtlı, gazetelere, tv programlarına ulaşabiliyorumda. kim doğru ? kim yalan? herşey ayna gibi ortada. kemal hep haklı çıktı. google  konulara bakın, aratın,araştırın. Dininiz deki cehaleti,   halk uyandı. cep lefondan bakıyor araçtırıyor artık. 

  • yuru06 Ekim 2019 13:53

    sen adalet yürüyüşü yapıyordun istanbuldan çıkartığınız işcilerin yanında neden değilsin.çünkü yalancı artık sol partiye bir damga haline geldi.eskilerde sol dendiğinde dürüst anılırdı şimdi yalancı deniliyor bir eleştiri yap vaad ettiğiniz hiçbirşeyi yapmadınız ama seçimler bitmez elbet sandık gelecek

  • Nihat06 Ekim 2019 10:23

    Ekonomi bu kadar hücum ve atağa rağmen çok iyi sayılır!  Unutmayın   milyonlarca prof. asker ve polis bu ülkeyi bekliyor.   Bu yüzden kimse Norveç, İsviçre gibi küçük ülkelerin  örneğini burada vermesin. Bu arada milyonlarca Çinli Hintli günde 1 dolar ya daha az gelire razı olmak zorunda!  Şimdi çıkıp ta Asgari ücreti 3 -4 bin lira yapacağım demekle bu ülke düzelmez!  O parayı verecek işvereni de bulman lazım!  Değil mi çarkçıların efendisi.

  • ali06 Ekim 2019 00:23

    HEYYYYT...KEMAL YİNE ÇOŞMUŞ...SENDEN POLİTİKACI OLMAMALI...ÜLKEMİN ANA MUHALEFETİ..BÖYLE OLMAMALI...GEL GÖRKİ..YOKLUK

  • Tabi ya06 Ekim 2019 00:14

    Kilictaroglu sen secimlerde ocalanin mektubunu tv lerde okutur, aranan isman ocalani tv ye cikarirsan tabi terorle isbirligi yaoiyor diye suclarlar adamlar hakli

  • Nihat06 Ekim 2019 10:06

    Bu kadar salak olmak için özel bir gayret mi gösteriyorsun?  Yoksa kendiliğinden mi oluyor?   Zaten bunlar kendine ait bir nick bile kullanmazlar!  Çünkü bu kadar yalana kendileri bile inanmadıklarından yalancı ahmaklığıyla kendilerine birilerinin inanacağına inanırlar.

  • mehmet yılmaz 06 Ekim 2019 00:38

    kandilin  karayılanın tekerine çomak sokan  osamanın lafları bazılarına KALIN gelmiş.

  • 105 Ekim 2019 23:17

    işci çıkartan sol parti yuh be.solun adını batırdını .17 yıldır partinin başındasın diktadorsun

  • AAA05 Ekim 2019 22:55

    Asıl gündem yerine . Simdi bize bu gündemi sundular.

  • Kara Murat05 Ekim 2019 22:12

    Suriye ye gireceğiz, Egede delmedik yer bırakmayacağız....heyyyytttt biz osmanlıyızzz... butün GAZLAR bizimmmmmm

  • Feristah06 Ekim 2019 02:26

    Mehmedime bakın hele heyt. Kaç savaşa katıldın keko

  • mehmet yılmaz 05 Ekim 2019 23:48

    İZMİRDE  ÇANAKKALEDE denize gömdüğümüz yunanlı ingiliz kuzenlerine sor NEYAPTIĞIMIZI.

  • Arif05 Ekim 2019 22:03

    Allah bizi seyrediyo bizde film artistleri gibi didişiyoz. Çok komiğiz.

  • Hopali05 Ekim 2019 21:58

    Haa burayu da kalemşörler basmuş dayuu, ne desen yok! inanmaymular:)Memlekette her türlü mal çok satar satar yerukk;} bu köşeli gülüş daa

  • sebahattin Simez05 Ekim 2019 21:44

    Hiç kimse dokunulmazlıklar arkasına sığınıp bu ülkeyi yıkma gayretleri içine giremez.bu ülkede hukuk ve adalet vardır.er de olsa geç de olsa bunun hesabını sorarlar.öyle tehdit ve kabadayıklıklarla kurtaramaz kimse.

  • Gizliarsiv05 Ekim 2019 21:26

    imamoglu gelince iyice arka planda kalmıştı.Simdi kahraman olma sirasi bunda

  • Ayse gul05 Ekim 2019 21:01

    Her turlu seneryoyu yapanlar belli terorist basini trt ye cikarip konusturanlar utansin sizlerin tuzu kuru galiba elektrige zam dogalgaza zam millet nasil geciniyor farkindamisiniz herkes herseyi goruyor aysegul

  • Ozan 05 Ekim 2019 20:52

    Fetö’nün siyasi ayağı Ergenekon sürecini başlatan siyasi partisidir!utanmazlar darbeden sonra fetö’nün siyasi ayağı CHP algısı oluşturmaya çalıştı!beyler uyanın artık bu akp bizi kine nefrete din ve milletler savaşına sürüklüyor,Yurta Sulh Cihanda Sulh.

  • Nihat06 Ekim 2019 10:13

    İşte gerzek bir fetocu daha!  En son yurtta sulh cihanda sulh sloganını en son 15 temmuzda bu alçaklar konsey ismi olarak kullandılar. Ayrıca bunun derhal yeri tesbit edilmeli!  Çok büyük bilgilere ulaşılabilir bunu yakalanırsa!  Bu pvnk. ler varken zaten  İngiliz ajanlarına bile gerek yok.  Pkk  ve Daeş in itlerinden daha tehlikeli olan bu itlerdir.  Bütün ahlak ve din kavramlarının devlete itaat dahil her şeyi ters yüz etmek istiyor bu soysuzlar.

  • Abidik06 Ekim 2019 07:27

    Vay bey.........

  • Sefik Sümbül05 Ekim 2019 21:41

    Haydi oradan chp nin yedi naneleri neden söylemiyorsun.

  • Saziye sekersiz05 Ekim 2019 20:20

    kılıçtaroğlu adete çıldırıyor.çünkü her türlü senaryo yu yaptıkları halde nasıl oluyorda bu ekonomi ölüp ölüp tekrardan  eskisinden güzel oluyor.şuan hükümetin büyük bir ekonomik kiriz olup ımf ile anlaşmaya yakın iken hop bir de bakıyorsun katar dan dövizler geliyor ekonomi eskisinden güzel oluyor bunu bir türlü çözemiyor.yoksa tank palet fabrikasını israiller alsa her gün onların kölesi olur idi. göbek atardı.

  • Haha06 Ekim 2019 00:02

    Ekinomi iyide niye herseye zam geliyor bos beyin

  • Vatandaş 05 Ekim 2019 20:51

    Çok fazla A haber izliyorsun. İsviçre de sanıyorsun kendini. Söylemedi deme sonra. 🤣🤣🤣

  • pazarci05 Ekim 2019 20:00

    tarihi gecmis kafa yorum yapmaya degmessin,doktoru kendi haline birakin dedi.....

  • CESUR05 Ekim 2019 19:53

    KILIÇTAROĞLU DÜRST İNSAN HARAM YEMEZ HIRSIZ DEĞİL YETER O KADAR YALAKA DEĞİL

  • Gizliarsiv05 Ekim 2019 21:28

    Vasifsiz ama 3 koyun emanet edilmez buna

  • hakkaniyet05 Ekim 2019 19:30

    çözüm sürecini kim başlattı .tabur komutanlarını valiye ki. bağladı,seyyar mahkemeleri kim yaptı,siwen perver ile kim mitingleri yaptı TC ibarelerini kim kaldırdı feto olimpiyatlarını kin yaptı ulan ne kafa birazda hakkaniyetli ve adil olun.ondan sonra kaldırıldım.

  • Veli05 Ekim 2019 19:16

    Chp başkanı gezi de 15 temmuzda ülke ne kadar zarara uğradı bir hesaplasın ve sonra kaç tane tank palet fabrikasına eşdeğer söylesin..

  • Bir yorum 05 Ekim 2019 20:53

    4 milyon Suriyeli nın masrafı sana girmedi mi.

  • Bk05 Ekim 2019 19:05

    Kilicdaroglu hala anlamadin bmc ye kiralaninca katar ordusuna ait olmuyor tekel yaratmak ile ilgili de bmc 3.4 milyar dolar daha az teif verdi otokara gore otokar da ucuz teklif versin ona da versinler hala dunyanin en onemli fabrikasiymis gibi hava yapiyorsun uretilen seylerin Parasal degerinjn cogu elektronik malzeme zirh ve motor sasi ile palet onemsiz tekellere bu kadar karsiysan kendi partin ulkeyi tekellesmis kitlere teslim ederken ne yapiyordun niye fabrika asfata ait icindeki adamlar orda duruyor her seyi orada isletmesi verildi sadece devletcilik ile bir yere varamazsiniz hala ozurlu gibi anlamadiniz askeri kontratlarin nasil islediginden haberi yok ohio amerika da tank fabrikasi 1988 yılından beri general dynamics tarafından işletiliyor abd deki tek tank fabrikası mal gibi katar hala katar tarihinde endüstriyel askeri casusluk yok biraz kitap oku bir şeyler öğren içinde katar olunca cinler gelmiyor kılıçdaroglu bu devletçilik ile ülkeyi zaten geri

  • solgun sorgunlu05 Ekim 2019 19:04

    malesef bu ülkenin dibini kazanlar ve terörisitlerler ile işbirliği yapanlar ve bu ülkenin her şeye rağmen ekmeğini yiyenlere ne derler.

  • serdar saltık05 Ekim 2019 18:51

    senin gibilerini çok gördük bunlar son çırpınışların aynen selahattin demirtaş da senin gibi naralar atıyor idi şimdi hapishanede günlerini geçiriyor.ben bu dünya da ALLAH tan büyük hiç bir varlık tanımam ondan sonrada benim devletim gelir.adalet geçte olsa tecelli eder ve kılıçıda keskindir.gideceksin kaos,kriz çığırkanlığı yap, milleti birbirine kırdır.devletin hakimlerini hedef göster saban akşam yalan söyle milleti galyana getir teröristleri desteklerenlere destek ver ,sen ne özelliğin var sende bizler gibi bir vatandaşsın herkes vatandaşlık çizğilerini geçmeyecek  sonra da boş boş delikanlılıklar yap.

  • KILIÇ05 Ekim 2019 18:31

    SANA OY VERMEK HARAMDIR .ÇÜNKÜ ALDATIYORSUN ÜLKEYE FAYDAN YOK İŞÇİ ÇIKARILMAYACAK DEDİN İŞÇİLERİN RIZKINI KESTİRDİN.

  • sevda sedef05 Ekim 2019 18:10

    kılıçtaroğlu aslında çıldırtan şey hükümete para lazım ve ekonomi tam kötüye gidecek ken reis is karizması ve güçü devreye giriyor ve ülke ımf ye muhtaç kalmıyor bu da chp liderini adeta çılğına çevirttiriyor.asıl nedeni budur yoksa kıtıçtaroğlu nun ülke sevgisi değildir.eğer öyle olsa teröristleri tam destekleyenlerin partisi ile ittifak yapmazdı.bunan ATATÜRK ile hiç bir alakası yoktur.ATATÜRK şuan yaşasa ilk hal edeceği bu zat olur idi.

  • selami Setgöz05 Ekim 2019 17:57

    Fırat ın doğusuna operesyon 7-15 gün içinde kesin ora hal edildikten sonra sıra meclisdeki teröristleri destekleyen ve onlara destek verenlere sıra geleceğini tahmin etmekteyim.bir kaç kanun değişikliğine bakar.delillerin hepsi ortada.

  • AHMET ÖZBİR05 Ekim 2019 18:19

    T.C'yi bölmek isteyenlerle işbirliği içinde olanlardan bu devlet birgün mutlaka hesap soracaktır. Uğruna ölenlerin elleri kirli işbirliği yapanların yakasında olacaktır.

  • Süleyman Kırpak05 Ekim 2019 17:43

    teröristlerin partisi ile ittifak yap sonrada haklı çıkmaya çalış bu ülke sahipsiz değil bu ülke ATATÜRK ün ne tür fedarkarlıklarla kurdu bir ülke olup, teröristlere ve işbirlikcilerine ne bahasına olursa olsun yedirmeyiz.

  • Dimi ya 06 Ekim 2019 00:05

    Ocalani tvcikar chp ye oy isted

  • Süleyman Kaprağa cevabımdır05 Ekim 2019 18:58

    Sen ve senin gibi zihniyetsizler yüzünden maalesef bu ülke bir arpa boyu ilerleyemiyoruz yazıkki ak partinin yaptığı hizmetlerden senin gibilerde faydalanıyor En çokta buna üzülüyorum nankörsünüz nankör

  • solmaz kaleli05 Ekim 2019 17:42

    sen gidecek töristlerin partisine destek vereceksin ve donulmazlıkların arkasına sığınacaksın sonrada naralar atacaksın.bir gün bunların hesabını vereceğini bilmiyormusun.en son ne olur milletvekilliğin bittiğinde ölene kadar hapishanede günlerin geçer.

  • Ferdi05 Ekim 2019 17:41

    Bu adam chp nin başında olacağına bilo ağayı bulun getirin Anketler Cumhurbaşkanı adaylığına %1 vermiyorlar sallayıp duruyor hdp nin şeyi ile belediye kazandığını itiraf edemez tabi adamlar en yakınınıza küfretse ses çıkaramıyorsun

  • Selahattin Ölmez05 Ekim 2019 17:40

    ulan bir tuturmusunuz tank palat fabrikası.abd nin bütün silahlarını özel sektör üretir ve milliyetine bakmazlar.bu fabrikayı abd veya israil alsa kılıçtaroğlu gider ayaklarının altına kapanır ve seslerini çıkartmazdı.diyelimki katarlılar geldi ve sıfırdan tank ve palet fabrikası kurdu ve şuanki fabrika battı o zaman kılıçtaroğlu ne yapacak bakalım.kafası bu kadar çalışır para benim olsun kılıçtaroğluna bu söylediklerini yediririm.paranın dini imanımı olacak.bugün ımf den ve kafirlerden borç para dilenen kılıçtaroğlu müslümanlardan gelen paraya karsı çıkıyor.sonra kendisi sii olup sunilere kin peslediği ve din düşmanlığının bu açık göstergesi değilmidir.

  • belirsizlik05 Ekim 2019 17:20

    sayın devlet bahçeli tank palet fabrikası ve türk telekom ile ilgili niye suskunsunuz milliyetçi olan susmaz vallahi kılıçdaroğlu kadar milliyetçi değilsiniz. bu meseleler siyaset üstüdür , bu yüzden mi kılıçdaroğluna saldırıyorsunuz sizden daha fazla vatansever olduğu için mi? o zaman bu iki konuyu meclise taşıyın mhp olarak .

  • Nedim05 Ekim 2019 17:57

    Bunların böyle saçma sapan argumanlarıyla siyaset yaptığını zan etmesi zeka seviyelerini gösteriyor!  Hiç bir fonksiyonel işlevi olmayan bir meselenin sanki vatan ve beka meselesiymiş gibi defalarca dile getirilmesi bunların ne menem karakterler olduğunu gösteriyor.

  • Selahattin Ölmez05 Ekim 2019 17:40

    ulan bir tuturmusunuz tank palat fabrikası.abd nin bütün silahlarını özel sektör üretir ve milliyetine bakmazlar.bu fabrikayı abd veya israil alsa kılıçtaroğlu gider ayaklarının altına kapanır ve seslerini çıkartmazdı.diyelimki katarlılar geldi ve sıfırdan tank ve palet fabrikası kurdu ve şuanki fabrika battı o zaman kılıçtaroğlu ne yapacak bakalım.kafası bu kadar çalışır para benim olsun kılıçtaroğluna bu söylediklerini yediririm.paranın dini imanımı olacak.bugün ımf den ve kafirlerden borç para dilenen kılıçtaroğlu müslümanlardan gelen paraya karsı çıkıyor.sonra kendisi sii olup sunilere kin peslediği ve din düşmanlığının bu açık göstergesi değilmidir.

  • BORSACI 05 Ekim 2019 17:18

    DÜNYAYI KENDİNDEN İBARET GÖRENLER YANILMIŞDIR SENİNDE BİR ÜSTÜNLÜGÜN OLDUGUNU UNUTMA .

  • AHMET ÖZBİR05 Ekim 2019 17:10

    DOKUNMAYIN Kemal'e yoksa ortalığı toz duman eder, HDP ile birlikte İP'iniz çeker! Sn. Bahçeli ile REİS'im siz işinizi bilirsiniz, KAOSÇUÇOCUKLARINA geçit vermezsiniz. Siz oldukça vatan asla ağlamaz, geleceğimiz yok olmaz.

  • Sosyolog 05 Ekim 2019 16:55

    Kendilerine muhalefet olan Herkesi komplolarla polisiye ve hukuk marifetiyle ezmek sindirmek. Hocalarının taktiğini uyguluyorlar

  • konda05 Ekim 2019 16:52

    Aldın mı ? AKP nin hatırına yemediğin laf kalmadı.Sana ne.Bu ülkede akan kanın sorumlusu kim.1994 te PKK bitmişti.Çözüm süreci diriltti ve PKK nın uyuşturucu pazarı yaptı.Bu nasıl milliyetçilik.Hepiniz aynısınız.

  • Nihat05 Ekim 2019 18:47

    30 ülkenin desteklediği alçakları bitmişti de yeniden başladı falan gibi saçmalayıp durma!  Senin gibi cahiller olduğu sürece ne terör biter ne de terör ayakçıları!