E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye cevap---

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye cevap

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye cevap
22 Haziran 2017 - 09:25 borsagundem.com

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 8'inci gününde açıklamalarda bulundu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarolu, "Adalet Yürüyüşü"nün 8. gününe başlamadan önce yürüyüşü eleştirerek ''Aman düşmeyin; yarı yolda üşenip geri dönmeyin. Soluğunuz yeterse Pensilvanya’ya kadar gidin, geri gelmeyin” diyen MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

Kılıçdaroğlu, ''Adaletin olmadığı yerde insanın bir önemi yoktur. Bunu savunuyorsa sayın Bahçeli buyursun gelsin, savunmuyorsa demeçlerine devam etsin'' dedi.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Twitter hesabından açıklama yapan Bahçeli, şunları demişti:

''Yürüyorlar, yazıyorlar, yüksek perdeden atıp tutuyorlar; neymiş adalet yokmuş! Buna bir şey diyemem, ama bunu dillendirenlere lafım çoktur. Birilerinin keyfine göre karar veren mahkeme ve hâkim olunca adalet mülkün temelidir; olmayınca adalet dinamitlenmiştir. İkiyüzlülük değil mi? FETÖ’cülerle bir olup adaleti katledenler, özellikle partimize kumpas kuranlar; ne adaleti, ne ahlakı ağızlarına almasınlar, komik kaçıyorlar. Evlatlarımız şehit oluyor, adaleti yürürken bulacaklarını zannedenlerden çıt yok! Yedi düvel karşımızda, ama uygun adım yürüyenlerden ses yok! Artık kör gözünü açtı. Yürüyün yürümesine de, aman düşmeyin; yarı yolda üşenip geri dönmeyin. Soluğunuz yeterse Pensilvanya’ya kadar gidin, geri gelmeyin!''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ordu milli 22 Haziran 2017 10:19

    Alp Tiğin terbiyesizde ahlaksızda senin sülalendir. Senin gibi hain sevicilerin Sn Bahçeliyi anlaması da zaten mahaldir.

  • kaan22 Haziran 2017 10:10

    devlet bahçeli artık yüce mecliste saksı görevi görmektedir...

  • temel22 Haziran 2017 10:01

    8secim kaybetmis basarisiz baskan,a CHP,liler daha ne kadar tahammül edcek.

  • Alp Tiğin22 Haziran 2017 09:47

    Bahçeli'nin yaptığı tümüyle AKP.ye yaranma ve terbiyesizlikten başka bir şey değil.Dolayısıyla, Bahçeli Ülkücülerin liderliğini kaybettiği gibi,tamamen taşeron özelliklerini koruyan bir adam.

  • South side22 Haziran 2017 09:38

    Asker fonu önünde verdiğin adalet pozunu gördükten sonra ki bu asla tesadüf olamaz, hakkındaki iddialar çok daha gerçekçi geldi. Afişi görmek isteyenler malum siteye adalet yürüyüşü asker fonu falan yazsın.