E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na saldıran Sarıgün serbest bırakıldı---

Kılıçdaroğlu'na saldıran Sarıgün serbest bırakıldı

Kılıçdaroğlu'na saldıran Sarıgün serbest bırakıldı
23 Nisan 2019 - 22:28 borsagundem.com

Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu'na saldıran grup içinde yer alan ve yumruk atan Osman Sarıgün, adliyeye getirildi. Savcılık işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Osman Sarıgün, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün, Çubuk Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek yeniden adliyeye sevk edildi. Jandarma ekiplerince adliyenin arka kapısından içeri alınan Sarıgün, savcılık sorgusuna alındı.

Savcılık sorgusunun ardından da nöbetçi mahkemeye çıkarılan Osman Sarıgün, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kılıçdaroğlu’na saldırıyla ilgili soruşturma kapsamında direkt fiziki müdahalede bulunan 11 kişinin kimliği tespit edilmişti. Gözaltına alınan 9 kişiden 5’i çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla, 3’ü savcılıktaki işlemlerinin ardından serbest kalmıştı. Kılıçdaroğlu’na yumruk atan Osman Sarıgün’ün ise gözaltı süresi uzatılmıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (26)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET24 Nisan 2019 09:51

    ŞEHİTE KURŞUN SIKANLAR HER ZAMAN SERBEST.BUNU NİYE YAZMIYORSUNUZ

  • Metin24 Nisan 2019 09:29

    Aynı şey reisin başına gelenezdi 5 bin korumayla yanından sinek geçemez. Başkanlık gelecek ülke uçacaktı kandırıldık

  • Memleketimmm24 Nisan 2019 09:16

    iktidara oy veren kürtler iyi ,muhalefete verenler kotu vay memleketi vay.....

  • Herkes uyanık...24 Nisan 2019 06:35

    Geçmiş yaşanan haburdaki seyyar mahkemeleri,kobani düşmesin diye uzerinde silah olan araclarin turkiye içinden suriyeye gönderilmesine ,diyarbakır konserlerine katılan siyasetçilere,şehitlerimize canlarımıza kelle diyenlere,dolmabahçe toplantılarına ,sn kelimesini kullananlara bakıp yorumlayalım..

  • Onur24 Nisan 2019 09:28

    Veysel a haber izlemeyi bırak uyan artık

  • Muhammed24 Nisan 2019 08:53

    "Hocam ama Ali de yaptı ama" klasik çocuk savunma psikolojisi. Geçmişteki olay. Peki ya şimdi pkk ile aynı telden çalan kişiler ve mihraklara niye ses cikarmiyorsun. Şimdi pkk ya kim kök söktürüyor Kemal mi Erdoğan mı?

  • Veysel24 Nisan 2019 08:30

    Hem hdpkk ile kolisyon yap yanyana dolaş sonra suçlu hükümeti göster boş beleş insanlarsınız milleti salak sanıyorsunuz şehitlerimizin bir damla kanı bizim için önemli ama chp ve sizin gibi insanlar için kendiniz ve sizin çıkarlarınız önemli ben üzülüyorum ki sizin arkanızdan giden gariban insanlara.

  • Adalet24 Nisan 2019 05:32

    Bu olay br bakanın başına gelseydi yine çıkarmiydi acaba..

  • Adalete adalet24 Nisan 2019 09:28

    Enerji bakanına yumruk atılıp hastanelik edil di ozaman nerdeydin

  • AhmetK24 Nisan 2019 07:41

    Evet cıkardı, kanunlarımız sizin hayran olduğunuz isvicre ve ab ye uygun oldugu için herkes cıkıyor.

  • Uyanın ey chp liler.24 Nisan 2019 01:32

    Anamuhalefet partisi başkanı teröre destek olursa böyle tepkiler normal .mecliste gördük istiklal marşımızi okumuyorlar böyle bir özgürlük yok olamazda adalar belediye başkanı istiklal marşımızi bilmiyor. Bunlar chp ve hdp şimdi normal mi bu hem Atatürk cumhuriyet vatan huzur bereket diyeceksiniz hakikaten bu insanlar size nasıl inanıyor çözemedim.

  • AhmetK24 Nisan 2019 07:42

    Din dusmanlıgı, herseyın onune gecıyor kardes. Zorla ibadet ettirecek diye korkuyorlar.

  • Ağaç kovuğundan çıkan bir millet değiliz 24 Nisan 2019 00:57

    Demirtaşın çıkmasını isteyen Figen hanım ve saz arkadaşları deliklerine giderken avukatlığını yapanlar kim demirtaşın çizgisi beğenen kim pyd terör örgütü değildir diyen kim hdpliler ile onur yürüyüşü yapan kim HDP den CHP ye üst üste ziyarete giden kim.. Soranız Atatürkçü siniz dimi

  • : ))24 Nisan 2019 00:28

    Ülkemizi cilalı taş, yontma taş devrine çevirmenize izin verilmez tabi. İnsanlar taş la tanıştı ve onu kullanmayı öğreniyor, yıl 2019... Neyseki ATEŞ icat edemediler daha yoksa yakarlardı da o evi... Cahillik ve cehaletin, ve bu kişileri siyasi yönlendirenlerin stratejik hatasının, yansıması bence bu durum.Gaza getirilenlerin, kralcılık girişiminin olumsuz sonuçları. Allah iyilerin kalbi temizlik içinde olanların yanında olsun.

  • Gerçek Atatürkçü24 Nisan 2019 00:27

    Kendisini ATATÜRKÇÜ İLAN EDİP ATATÜRK E HAKARET TWİT LERİ ATAN CANAN KAFTANCIOĞLUYU CHP İSTANBUL İL BAŞKANI YAPAN SİZ DEMİRTAŞIN ÇIKMASI İÇİN KENDİNİ YIRTAN SİZ DEMİRTAŞ'IN ÇİZİDİĞİ ÇİZGİYİ BEYENİYORUM DİYEN SİZ PYD Yİ TERÖR ÖRGÜTÜ OALRAK TANIYAN SİZ HDP İLE Gizli ittifak içinde olan SİZ batıda AKP MHP kaybetsin kaybetsin kürdistanda Kaybettirceğiz diyenlere azını açamayamlar siz SONRA BEN ATATÜRKCÜYÜM BEN CUMHURİYET İNSANIYIM DİYE GEZEN SİZ HADİ ORADAN

  • alp24 Nisan 2019 00:20

    tamam şiddete karşıyım...ama cenaze sahibi seni istememiş...hiç bir yere  haber vermemişin...diğer taraftan PKK İLE KESİN BAĞLANTILI OLAN PARTİ İLE...ORTAKLIĞIN VAR...EEEE.ŞİMDİ EĞRİ OTUR DOĞRU KONUŞ..ŞEHİDİN YAKINI NE YAPSIN...GİTMEYECEN KARDEŞ  SEN ARTIK TAVRINI KOYDUN SEÇİMİNİ YAPTIN...

  • şiddet.23 Nisan 2019 23:58

    şiddete bir yerdne göz yumarsan, ardı arkası kesilmez. Karşılıklı şiddet başlar devam eder, sonrasında şiddedite artar. O bakımdan şiddete hayır. hukuka inanıyor ve destekliyoruz.Şiddete alkış olmaz. herkes tepkim var desin, tepkisinide taş atmakla yapsın, olacak iş mi ?komşumuza, dostumuza, düşmanımıza, sevmediklerimize, taş atalım, onlarda bizlere taş atsın, koca devlet var hukuk var yahu ? Allahdan bu büyük oyun tutmadı ulkemde, Bazı kişilerin kritik açıklamaları ortamı yatıştırdı, kimileri hala gerilimden nemalanmak istesede, halk görüyor.

  • Vatandaş23 Nisan 2019 23:34

    Bu olayın sorumlusu partili Cumhurbaşkanı’nın seçim meydanlarındaki söylemleri ve onu destekleyen gazetelerdir.

  • belirsizlik24 Nisan 2019 00:34

    ypg terör örgütü ise neden peşmergelerin topraklarımızdan geçisine izin verildi, tel abyad da ypg unsurlarına yardım edilmedi mi? ıraktaki yapı suriyedeki yapıya yardım ediyor bu kadar basit. o zaman iktidara da bunu soracaksınız. 

  • Ulan yuh 23 Nisan 2019 23:45

    Ulan ne adamsınız hdp ile ittifak yap hdp ziyaretine gitsin ypg terör örgütü değildir de bana hemen çözüm süreci diceksin en azından yanlış olduğu ortaya çıktı anlaşıldı ona rağmen herşey ortaya çıktığı halde gizli ittifak içinde olanlar bazılarının adaylığı açıklanır açıklanmaz selahatdin demirtaşın yanına gidip icazet alması.ne dir acaba

  • baturayersin23 Nisan 2019 23:28

    kayaları atan yokmu

  • rasim23 Nisan 2019 23:13

    adam dolduruşa geldi,yandı,,ne olursa garibana oluyor.

  • salim23 Nisan 2019 23:06

    Nefret dili,halka da yansıdı maalesef,,sevgi dili şart.

  • Mehmet Yıldırım23 Nisan 2019 22:37

    bu olayda büyük oyun döndü ve malesef başaralı oldular.gariban köylüler maşa olarak güzelce kullanıldı.

  • Bika23 Nisan 2019 22:33

    Yaşından başından utan, zeka fukarası. 

  • gerçek23 Nisan 2019 23:17

    Siyasi düşüncenin yaşla ne alakası var. Yaşı geçenler ruhsuz mu oluyor!