E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemKılıçdaroğlu'na kurşun atan bakın kimmiş---

Kılıçdaroğlu'na kurşun atan bakın kimmiş

Kılıçdaroğlu'na kurşun atan bakın kimmiş
08 Haziran 2016 - 21:12 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu'nun önüne mermi atan kişinin şehidin dayısı olduğu öğrenilirken gözaltındaki iki kişinin de daha önceden cinsel taciz, uyuşturucu ve yaralama gibi olaylardan emniyete girdiği belirlendi.

Fatih Camii'ndeki olaylara ilişkin, polis üniformalı kişinin gözaltına alınma anı kameralar tarafından görüntülendi.

Polislerin kimlik sorması üzerine şehit yakını olduğunu öne süren şüpheli gözaltına alınmamak için uzun süre uğraştı. Yanındakiler de polise engel olmaya çalıştı. Üzerinde polis üniforması bulunan ve şehit yakını olmadığı öğrenilen kişi polis aracına zorla bindirilip emniyete götürüldü.

YÜZÜNÜ GİZLEDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Fatih Camii'ndeki olaylara ilişkin kurşun atan kişinin de aralarında bulunduğu 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrollerinin ardından Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kılıçdaroğlu'na kurşun atan şüpheli gazetecilerin "Amacınız ne idi?" sorusunu yanıtsız bıraktı. Üzerinde çevik kuvvet polislerinin giydiği üniforma, kollarında ve boynunda dövme bulunan kişi ise yüzünü elleriyle kapatarak emniyete girdi. Cinayet Büro Amirliği tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi polis tarafından sorgulanadı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Gayrette'deki Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanan şüphelilerden Kılıçdaroğlu'nun önüne kurşunu atan şehidin dayısı İrfan C. (38), görüntülerden çelenkleri attıkları belirlenen Tunç E. (29), Kadir Can A. (30) ve Yusuf T. (30)'nin ifadeleri tamamlandı. İrfan C. hakkında silahlı tehdit, diğer şüpheliler ile ilgili ise mala zarar vermek suçlarından işlem yapıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından 4 şüpheli de savcılık talimatıyla saat 22.00 sıralarından emniyetten serbest bırakıldı.

KURŞUN ATAN DAYISI ÇIKTI
Öte yandan gözaltı na alınan 4 kişiyle ilgili ilk bilgiler de gelmeye başladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun önüne mermi atan şüphelinin şehidin dayısı olduğu öğrenildi.

Yine gözaltındaki iki kişinin de cinsel taciz, uyuşturucu, güveni kötüye kullanmak ve yaralama suçlarından daha önceden polise geliş kayıtları olduğu belirlendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • klasik taktikleri 09 Haziran 2016 11:38

    parayla tutulup gönderilmiş iki serseri

  • Hallac-ı Mansur09 Haziran 2016 10:27

    Oyun içinde oyun var. Bu oyunlarla toplumu birbirine düşüreceksiniz beyler. Belki farkında değilsiniz ama ülke gittikçe sıradan bir ortadoğu yada Afrika ülkesine dönmeye başladı. Adam cenazede Binali Yıldırımla görüşüyor sonrada ,kılıçdaroğluna mermi kovanı fırlatıyor. Fırlatan adamında Akp de çalıştığını gösteren boy boy resimleri cumhuriyet gazetesi yayınlamış durumda. Boşkovanı atan adam tam bir artist. silahlarla verdiği poalar var. Ucuz hesaplarla, ülkeyi bırakacağanız yer Afrika birliği olur.

  • alp09 Haziran 2016 08:33

    ınsaalah sonumuz surıyeye benzemez ıs yok fırmalar ıflas ertelemede turızm bıttı 100.000 lerce ınsan ıssız her gun ort. 5 sehıtt hayat durdu SONUMUZ NE OLACAK

  • munci09 Haziran 2016 00:25

    hem terörü destekle hem de terörün saldırdığı hükümeti sorumlu tut. akıl hastanesine yatırmak lazım bu ezikleri.

  • yusuf atik09 Haziran 2016 00:07

    can adama serefsiz diyecegine muhalefetın dün yaptıgı cnn deki açıklamaları dinleseydin serefsiz kime denir anlardın

  • can08 Haziran 2016 22:29

    ŞEREFSİZ ŞEHİT AKRABAN OLUYOR DAYISI OLARAK MUHALEFET PARTİSİNE KURŞUN ATIYORSUN ÜLKEYİ YÖNETEN KİMSE ONA BİŞEY DİYEMİYON SİZE MÜSTEHAK